Bilgisayarı yaklaşık 3 hafta önce topladım. Açılırken mavi ekran hatası verdi. Dün ben evde yokken de vermiş abim söyledi fakat onun dosyası nedense görünmüyor. Direkt BIOS'a atmış, öyle dedi.
Hata analizi yaptığımda:
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)
Bu isim altında.
SYMBOL_NAME: Nt! Hvpgetcellpaged+a2.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Dünkü dosyanın görünmemesinin sebebi oluşmaması olabilir. 100% olana kadar bekleyiniz. Bu dosyadan yola çıkarak şunları söyleyebilirim:
Ek MSI yazılımlarını kaldırın. Afterburner'da bir ayar yaptıysanız önce onları sıfırlayın, sonra kaldırın. Ayrıca RGB yazılımını da kaldırın. Ve BIOS güncelleyin.
Dünkü dosyanın görünmemesinin sebebi oluşmaması olabilir. 100% olana kadar bekleyiniz. Bu dosyadan yola çıkarak şunları söyleyebilirim:
Ek MSI yazılımlarını kaldırın. Afterburner'da bir ayar yaptıysanız önce onları sıfırlayın, sonra kaldırın. Ayrıca RGB yazılımını da kaldırın. Ve BIOS güncelleyin.
şu an bios güncellemesini yapmaya çalışıyorum youtube üzerinden izleyip yapacağım tüm işlemleri yaptıktan sonra geri dönüş sağlayacağım.
ayrıca ekran kartı yazılımlarını kaldırın derken ben funmark test yapmıştım ve hala duruyor bilgisayarımda onu da kaldırayım mı?