SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ibrahimkayraklik

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yaklaşık 3 hafta önce topladım. Açılırken mavi ekran hatası verdi. Dün ben evde yokken de vermiş abim söyledi fakat onun dosyası nedense görünmüyor. Direkt BIOS'a atmış, öyle dedi.
Hata analizi yaptığımda:
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)
Bu isim altında.
SYMBOL_NAME: Nt! Hvpgetcellpaged+a2.

MODULE_NAME: NT.

IMAGE_NAME: ntkrnlmp.exe.

IMAGE_VERSION: 10.0.19041.572.

Son düzenleme:
Dosyanın kendisini atınız. MediaFire'a yükleyip indirme bağlantısını paylaşabilirsiniz.

Dosyanın kendisini atınız. MediaFire'a yükleyip indirme bağlantısını paylaşabilirsiniz.

Dünkü dosyanın görünmemesinin sebebi oluşmaması olabilir. 100% olana kadar bekleyiniz. Bu dosyadan yola çıkarak şunları söyleyebilirim:

Ek MSI yazılımlarını kaldırın. Afterburner'da bir ayar yaptıysanız önce onları sıfırlayın, sonra kaldırın. Ayrıca RGB yazılımını da kaldırın. Ve BIOS güncelleyin.

Dünkü dosyanın görünmemesinin sebebi oluşmaması olabilir. 100% olana kadar bekleyiniz. Bu dosyadan yola çıkarak şunları söyleyebilirim:

Ek MSI yazılımlarını kaldırın. Afterburner'da bir ayar yaptıysanız önce onları sıfırlayın, sonra kaldırın. Ayrıca RGB yazılımını da kaldırın. Ve BIOS güncelleyin.
rgb yazılımı derken kasa içi fanların rgb yazılımı felan mı yoksa bi tek razer yazılımları var.

İsminden tam emin değilim, ilk defa gördüm. Fakat MicSys RGB yazılımı gibi bir şey. Sanırım Patriot Viper RAM'ler ile ilgili.

Anladım, yanlış yorumlamış olabilirim o halde, ilk defa gördüm onu çünkü. Dediğim diğer işlemleri yapın, sonuçları bekliyorum.

Anladım, yanlış yorumlamış olabilirim o halde, ilk defa gördüm onu çünkü. Dediğim diğer işlemleri yapın, sonuçları bekliyorum.
şu an bios güncellemesini yapmaya çalışıyorum youtube üzerinden izleyip yapacağım tüm işlemleri yaptıktan sonra geri dönüş sağlayacağım.
ayrıca ekran kartı yazılımlarını kaldırın derken ben funmark test yapmıştım ve hala duruyor bilgisayarımda onu da kaldırayım mı?

Ekran kartı yazılımı demedim, ek MSI yazılımları dedim. Dragon Center vs. yani. Furmark'ı kaldırmanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı