ulascangunal Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Merhaba, Mavi ekran hatası alıyordum ve DMP dosyaları rica edildi. Yeni üye olduğum için iletilip iletilmediğini bilmiyorum. Windows 10 DMP dosyalarım işte burada: WİN10 DENEME.rar — Yandex.Disk (yadi.sk). Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2020
Merhaba, Mavi ekran hatası alıyordum ve DMP dosyaları rica edildi. Yeni üye olduğum için iletilip iletilmediğini bilmiyorum. Windows 10 DMP dosyalarım işte burada: WİN10 DENEME.rar — Yandex.Disk (yadi.sk). Ne yapmam gerekiyor?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 12 Aralık 2020 #2 En başta emin olmak için sizden Memtest isteyeceğim. Sadece emin olmak için. Memtest86 ile RAM Testi - YouTube Wireless Adaptör kullanıyorsunuz. Donanım kimliğini paylaşın. Sürücüsünü güncellemek için istiyorum. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
En başta emin olmak için sizden Memtest isteyeceğim. Sadece emin olmak için. Memtest86 ile RAM Testi - YouTube Wireless Adaptör kullanıyorsunuz. Donanım kimliğini paylaşın. Sürücüsünü güncellemek için istiyorum. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun "sfc /scannow" rehberini uygula. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal