SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

phloemhms

Picopat
Daha fazla  
Minidump dosyalarımı paylaşmaya çalışıyorum ama hata alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Böylece minidump dosyalarımı paylaşayım.
1 Ayda iki kere başıma geldi, birinde Steam açarken oldu, birinde de Spotify'ı açarken.

Tamamdır, konu üzerinden bu şekilde mesaj gönderirim. Tekrardan çok teşekkür ederim, umarım donanımsal bir sorun değildir ama başka da bir şey kalmadı gibi.

Tamamdır. Bakın mesajım üstüne gereksiz mesaj yazmayın. Çünkü ben birçok mavi ekran konusuna yardım amaçlı yazıyorum. Karışabiliyor ve bildirim gelmiyor.

Önemli şeyler oldukça yazmaya çalış her zaman.

XMP ayarlarını kapatmadan başlattım, böyle kalsın mı XMP ayarlarımı defaulta çekip tekrar başlatayım mı?

Başlattıysanız kalsın. Müsait iseniz bir defa XMP kapalı şekilde yaparsınız.

Sonuçlar bu şekilde.

Bu da HD Tune yazılımı ile yaptığım testin sonucu, bu iki testten de anladığımız kadarıyla sorun donanımsal değil sanırım, ekran kartını kontrol etmedik ama onu nasıl kontrol edebiliriz?

Son düzenleme:
RAM ve HDD'de donanımsal bir sorun yok gibi gözüküyor.

Ekran kartıt OCCT yazılımı ile 10 dakika test et. Crash verirse söylersin. Sıcaklık kaç derece olduğunu söylersin.

Testi başlatmadan önce yapmam gereken herhangi bir şey var mı?
Birde funmark yapsak bunun yerine, bize doğru sonuçları verebilir mi?
Son olarak bu mavi ekranların sebebi olarak sizde neler çıktı? Yazılımsal sorunlar mı?

Son düzenleme:
Minidump dosyalarından tam olarak bir şey çıkartamayınca donanımsal sorun var mı diye test etmeni istemiştim.

Ama yok gibi duruyor.

Tekrar mavi ekran aldıysan minidump dosyanı paylaşırsın.

Son düzenleme:
Biraz saçma olacak gibi ama bazen işe yarayabilen bir şey söyleyeceğim.

Hızlı başlatmayı kapatmayı dener misin?

Dosya boş mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…