SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

phloemhms

Picopat
Daha fazla  
Minidump dosyalarımı paylaşmaya çalışıyorum ama hata alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Böylece minidump dosyalarımı paylaşayım.
1 Ayda iki kere başıma geldi, birinde Steam açarken oldu, birinde de Spotify'ı açarken.

Hızlı başlatma, sistemin daha hızlı açılmasını sağlayan bir özellik. Ama bazen sorun yaratabiliyor. Bu yüzden kapatamayı dener misin dedim.

Hmm biraz bakınca anladım, dosyada sıkıntı varsa birkaç saate dosyayı tekrar göndereceğim.

Memory RAM demek.

Minidump dosyası RAM ile alakalı bir arıza var diyor. Ama ben buna inanmak istemiyorum çünkü Memtest86 testinda hata yok ve diğer dump dosyalarında pek RAM ile ilgili bir şey yoktu.

NVIDIA dün bir tane güncelleme yayınladı galiba. Siz güncellediniz mi?

Ek olarak hızlı başlatmayı kapatmayı deneyin.

Şöyle 4-5 gün sistemi gözlemleyin.

Hızlı başlatmayı kapattım, dün yeni gelen driver güncellemesini kaçırmışım, yapmadım onu, güncellerim birazdan.
Sürekli aynı şekilde almam ve oyunlarda falan sıkıntı yaşamamam bir şey gösterir mi?

Son düzenleme:
Sorunun çözüldü mü? Çözüldüyse çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.

Dediğiniz yöntemle beraber 1 haftadır herhangi bir sorun yok. Çözüldü olarak işaretlenebilir.

Bu sefer oyundayken aldım.

Son düzenleme:
Bildirim gelmemiş.

Ekran kartı sürücünü güncelle.

BIOS sürümünü güncellemen lazım.

"sfc /scannow" tekrar uygulaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…