ApollonioS
Centipat
Merhaba geçen sene PC mi topladıktan sonra ara ara (ayda bir falan ) mavi ekran hatası alıyordum. Yeniden World of Warcraft oynamaya başladıktan sonra oyunun devamlı çökmeye başladığını gördüm. WoW forumlarındaki bütün çözümleri denedikten ( sorunu çözemedim ) sonra makinama temiz bir kurulum yapmaya karar verdim.
Ayın 26'sında makinamı formatladıktan sonra günde en az 1 kere mavi ekran hatası almaya başladım. Forumdaki hemen hemen bütün çözüm yollarını denedim çözüm yolunu bulamadım bunun için konu açmaya karar verdim.
Formattan sonra şu an bütün Driver'larım güncel Memtest yaptım sonuçları aşağıda HD Tune Pro ile HDD'lerimi kontrol ettim sıkıntı yok. Ekran kartı için FurMark testi yaptım SFC scannow sıkıntı yok benim baktığım hiçbir yerde sıkıntı yoktu. Formattan sonra şu an oyuna girdiğimde oyun kafasına göre oyundan atıyor bazen 3 saat sonra bazen 15 dakikada 5 defa. Epic Games uygulaması açılırken çöküyor. Bunlarla alakalı devamlı DLL hatası görüyorum ama DLL'ler de sağlam görünüyor. Mavi ekran hataları her seferinde farklı bir hata veriyor.
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION.
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA gibi.
Memtest sonuç: MemTest86.rar
Minidumplar: minidump.rar
Aynı şekilde WoW'da DMP dosyası tutuyor burada da onlar var: wow minidump.rar
Kısacası işin içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Ayın 26'sında makinamı formatladıktan sonra günde en az 1 kere mavi ekran hatası almaya başladım. Forumdaki hemen hemen bütün çözüm yollarını denedim çözüm yolunu bulamadım bunun için konu açmaya karar verdim.
Formattan sonra şu an bütün Driver'larım güncel Memtest yaptım sonuçları aşağıda HD Tune Pro ile HDD'lerimi kontrol ettim sıkıntı yok. Ekran kartı için FurMark testi yaptım SFC scannow sıkıntı yok benim baktığım hiçbir yerde sıkıntı yoktu. Formattan sonra şu an oyuna girdiğimde oyun kafasına göre oyundan atıyor bazen 3 saat sonra bazen 15 dakikada 5 defa. Epic Games uygulaması açılırken çöküyor. Bunlarla alakalı devamlı DLL hatası görüyorum ama DLL'ler de sağlam görünüyor. Mavi ekran hataları her seferinde farklı bir hata veriyor.
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION.
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA gibi.
Memtest sonuç: MemTest86.rar
Minidumplar: minidump.rar
Aynı şekilde WoW'da DMP dosyası tutuyor burada da onlar var: wow minidump.rar
Kısacası işin içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: