Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yerMinidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Minidump dosyasını paylaşın.
verdim efendimDosyayı erişime açabilir misiniz?
Eki Görüntüle 878235
www.asus.com
BIOS sürümünü güncelle.
EX-A320M-GAMING|Anakart|ASUS Türkiye
www.asus.com
Yonga seti sürücünü güncelle.
Ekran kartı sürücünü güncelle. Güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım etmeye çalışırım.
USB portuna sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın. Klavye ve farenin USB çıkışını tak çıkart yap.
Diskine HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yap ve "health" sekmesini paylaş.
"sfc /scannow" rehberini uygula.
![]()
biosu güncelledim ekran kartı driverini güncelledim yalnız chipset uygulamasyı yükleme yapmadı aygıt yöneticisinde soru işaretli bir uygulama vs yokEkran kartı uygulaması Radeon Software değil mi?
Dediklerimi uygulayın. Dediklerimi uyguladıktan sonra tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsın.
Bir sorun oluşursa söylersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.