SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

guatamara

Hectopat
Daha fazla  
Mavi ekran yiyordum, bunlarda win32k.sys oluyordu yada UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION oluyordu. Kernelli bir şeyler yazıyordu yani bugün formatladım ama tamamen değil dosyalarımı ve kişisel verileri mi koruyarak. Şu an da yazarken 5 kere SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ve kernel bir şeyler yazıyordu. Bilgisayarım bir anda donuyor ve mavi ekran geliyor fakat %100 olmadan yeniden başlıyor, muhtemelen bundan minidump oluşmuyor yardımcı olabilir misiniz böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişisel verileri koruyarak etkisi olmaz daha önceden bootlama sıkıntısından o şekilde sıfırladığımda sorun çözüme ulaşmamıştı usb ile format atıp tekrar deneyin.

Kişisel verileri koruyarak etkisi olmaz daha önceden bootlama sıkıntısından o şekilde sıfırladığımda sorun çözüme ulaşmamıştı USB ile format atıp tekrar deneyin.

Hocam içinde resimler var PDF'ler Word dosyaların kendi yazdığım kodlar bunları yedeklemek için 1-2 video izledim adamlar doğru dürüst anlatmıyor sizin bir öneriniz var ise video filan atın izleyip yaparım ama şöyle bir sıkıntıda var ben bu bilgisayar hesabına Windows 11 Office dosyası aldım hard formatta bu Windows 11 lisansım filan gider diye bir korku yaşıyorum.

Hocam ssd nizin d bölümü felan var mı dosyaları o bölüme atarsanız formatta belgelerinin bir şey olmaz lisans konusunda bilgim yok maalesef

Hocam SSD nizin D bölümü falan var mı dosyaları o bölüme atarsanız formatta belgelerinin bir şey olmaz lisans konusunda bilgim yok maalesef.

Hocam bir video izledim adam dediğiniz aynısını anlatıyor diyor işte bir kullancım Cdeki dosyalarını almış D diskine atmış sonra geri C ye almış yoook babam deyip dalga geçiyor ve SSD imde D diski yok sadece C diski.

SSD niz kaç GB?

Hocam 512 olarak aldık şu anlık yeter diye yükseltmedim ama görünürde 474 GB göüzüküyor ve resetten sonra ise bunun sadece 380 GB sinin boş olduğu yazıyor. Bakın benim korkum format değil format atmayı anlatan 1000 farklı yer var sıkıntım ben bu cihazı ailem bana aldı orada aceleden benim Microsoft hesabım ile değil kendi Microsoft hesabı ile açtı ondan dolayı hesabı tekrar açmam gerekiyor onlara mesaj gidiyor başımı yerler şu anda Lenovo'nun bütün uygulamalırını sildim bir şey yok 46 dk dir umarım böyle devam eder bir daha yersem mecbur hard format eğer onda da geçmezse artık Allah kahretsin bahtımı servise göndereceğim 1 hafta 10 gün gelmeyecek.

SSD niz kaç GB?

Hocam en son SSD dediniz gittiniz :) cevap gelecek mi?

Hocan araba yolculuğundan biraz geç dönüyorum kusuruma bakmayın o zaman sizin için en mantıklı seçenek DDU ile driverları silip Manuel olarak tekrar yüklemeniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı