SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

kacr2828

Hectopat
Herkese merhaba, bilgisayar açılış veya kullanım esnasında aşağıdaki fotoğraftaki bu mavi ekran hatası veriyor.
Gerek forumda gerekse internette araştırmamda bu hatayı alan kişilerde fotoğraftaki hata kodunun haricinde bir de hangi dosya hatalıysa onu da veriyor ancak bendeki hatada bunu belirtmiyor, anlayabilmiş değilim.
Yine araştırmamda bu tarz sorunlarda minidump dosyasını verilmesi isteniyor, bende şimdiden minidump dosyasını fotoğrafla beraber vereyim dedim, ekliyorum.
Ne yapmalıyım, nasıl yol izlemeliyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi forumlar.

Sistem özellikleri:
  • Samsung dizüstü bilgisayar - NP530U4C-S01TR
    • İşlemci: Intel Core i5-3317u (1.70GHz up to 2.60GHz, 3MB L3 cache)
    • Bellek: 4 GB DDR3-1600MHz
    • Depolama: 750GB 5400RPM HDD + 24 GB issd.
    • Not: 750GB HDD'yi, 960 GB SSD ile değiştirdim ve temiz kurulum Windows 10 yükledim. 24 GB anakarta gömülü olan SSD'yi kullanmıyorum.
    • Ekran kartı: 1GB NVIDIA GeForce GT 620M GDDR3.
    • Ekran: 14" superbright 300nit HD LED display (1366x768), anti-reflective
    • Optik sürücü: DVD super multi.
    • Ses: 4W stereo speaker (2x2W)
    • Wireless LAN: Intel centrino Advanced-n 6235, 2x2 802.11abg/n (up to 300Mbps), widi Support.
    • Bluetooth: Bluetooth v4.0
    • İşletim sistemi: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit -
    • Not: Windows 10 Pro 64 Bit yükledim temiz kurulum ile USB'den.
    • Kamera: 1.3MP HD Webcam.
    • Multi Card slot: 4-in-1 (SD, sdhc, sdxc, mmc)
Arabirimler:
  • HDMI-out port.
  • VGA-out port.
  • 2X USB 3.0 port.
  • 1X USB 2.0 port.
  • Headphone-Out/Mic combo.
  • RJ-45 LAN.
  • DC-IN

Minidump RAR indirme linki:

hata kodu.jpg

hata kodu.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, destek veririm. Teknik konularda desteğim var.
Ee diskler sağlamsa nasıl bu hatayı veriyor, anlamadım.
Hocam merhaba, teamviever için nasıl iletişim kurabiliriz? destek verebilirseniz müteşekkir olurum.

bu arada bir sorum daha olucak, sizin imzanızdaki ram test etme linkindeki ram test programı ile, benim size attığım gezginler linkindeki ramtest programı sanırım farklı, benim gezginlerden indirdiğimde bildiğin setup gibi çalıştırdım minik bir pencere açıldı test etmeye başladı, küçük pencerenin en alt kısmındada % lik olarak rakamlar vardı ve error sayısı yazyırodu. (12 saatin sonunda 0 errorrs yazyıordu), halbuki sizin imzanızdakinde siyah ekranlar vs. açılmış, acaba yanlış ram test programını mı kullandım diye aklıma geldi?

Sabah 10:30 civarı yediğim mavi ekranın minidumpa gelen DMP dosyasını buraya ekliyorum. RDR2 Online oynarken çöktü birden. Sebebini ve nasıl çözeceğimi söylerseniz sevinirim.
Şimdi tekrar aynı mavi ekran hatasını aldım, buraya onun da dosyasını bırakıyorum. Bu da aynı şekilde RDR2 Online oynarken çöktü, ne gariptir ki iki çökme de karakterimin attan düşüp hasar aldığı anda oldu :D

Benim de aynı şekiklde system_service_exception mavi ekran hatası. Sadece dediğim gibi RDR2 Online'da attan düşüp hasar aldığımda bu hatayı veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı