Çözüldü SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Samhain

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B350M PC Mate, MSI 1060 6GB 6G OC V1, Ryzen 5 1600, G.Skill xflare 2400mhz 2x8GB Ram, 120GB Transcend SSD,240GB SSD Kingston, 240GB Sandisk, 1TB WD HDD, Zalman Z3 Plus 600+,Viewsonic xg2401 144hz 24"
Meslek
Bilgi İşlem / Sistem Destek Uzmanı
Merhaba,

Bilgisayar mavi ekran veriyor. BlueScreenView ile .dmp dosyasını açmayı denedim fakat boş ekran çıkıyor.

Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Çözüm
Ağ sürücünüzü güncellemeyi dener misiniz? Sorun ondan kaynaklanıyor gibi görünmekte.
Foruma bakıyorum benden sonra açılan konulara destek sağlanıyor da benim açtığım konu es geçiliyor. Desteğe ihtiyaç duyduğumda ilk başvurduğum platform burası, üzücü bir durum.

Selamlar, öncelikle mavi ekran hata analizi kategorisindeki konular bilip bilmeyen herkes yazmasın diye ana sayfadaki yeni konulara çıkmıyor. Yalnızca bilgi sahibi olan üyeler kategoriyi takip edip destekte bulunuyor. Üniversite hayatı olunca içeriklere yetişmekte zorlanıyorum tabii, bu durumu da anlayışla karşılarsanız sevinirim. Bu hatanızda da size ben yardımcı olacağım, bilginize.

Öncelikle BlueScreenViewer ile açamamanız normal zira dosyanız 0 byte boyutunda. Yani içeriği yok.

Hatta WinDbg ile fark etmeden açtığımda ben de bir hata ile karşılaştım. Bu yüzden boyutu olan bir dosya paylaşmanız şart.

Eğer sorun devam ederse yeni dosyanızı paylaşıp beni etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Merhabalar,

@Enes3078 hata veren bilgisayara erişimim yok fakat minidump'un PDF'ini alabildim bu sorunu bulmanızda yardımcı olur mu yoksa .dmp dosyası gerekli mi?

Ek olarak HDTune - Healt bölümünde böyle bir uyarı vermekte.

Dosya Ekleri

• Crash List.pdf
    1,2 MB · Görüntüleme: 170
  • disk healt.png
    61,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Ağ sürücünüzü güncellemeyi dener misiniz? Sorun ondan kaynaklanıyor gibi görünmekte.

Çözüm
Sitesinde Win10 bulamadım donanım kimliğinden Atheros'un kendi sitesinden indirdim. Bakalım takipteyim yardımınız için teşekkür ederim.

Selam, sonuç nedir? Sorun ağ sürücüsünü güncelledikten sonra çözüldü mü? Belirtirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…