yiğit bozkaya
Kilopat
Çok eski ama kullandığımız bir pc vardı ancak çok yavaşlamıştı ve sıkıntı çıkarıyordu. Ben de içindeki önemli bilgileri toplayıp format attım. Ancak format sonrasında "Phoenix Utility Password" istedi ve ben bunu bilmediğim için araştırıp anakart üstündeki küçük pili çıkararak bir saat bekledim. Tekrar açtığımda bios şifresi istemiyordu ancak [Windows Yükle (Bilgisayar beklenmedik bir şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı...)] yazan bir hata ile karşılaştım. İnternette onu CMD üzerinden bir işlem ile düzelttim bu sefer Windows açılırken mavi ekranda "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" ve "AtihdWT6.sys" hatası alıyorum. BIOS şifrem olmadığı ve onu almak için kullanılan "www.bios-pw.org" sitesine girecek bir kod gözükmediği için o kısmı açamıyorum. F12 ile boot menu açılıyor.
Bilgisayarın içindeki hiçbir şey önemli değil, Windows'a giremediğim bu durumda bilgisayarı tamamen sıfırlayıp yeniden başlatmanın bir yolu var mı?
Bilgisayarın içindeki hiçbir şey önemli değil, Windows'a giremediğim bu durumda bilgisayarı tamamen sıfırlayıp yeniden başlatmanın bir yolu var mı?
Son düzenleme: