M Mehmetdndr Hectopat Katılım 30 Mart 2018 Mesajlar 29 26 Eylül 2023 #1 Sürekli farklı bir mavi ekran hatası alıyordum. Tamirciye götürdüm. İki hafta sonra yine aynı şeyi yapmaya başladı. Şu an acılıyor. Minidump dosyalarını atsam bakabilir misiniz? minidump.rar drive.google.com
Sürekli farklı bir mavi ekran hatası alıyordum. Tamirciye götürdüm. İki hafta sonra yine aynı şeyi yapmaya başladı. Şu an acılıyor. Minidump dosyalarını atsam bakabilir misiniz? minidump.rar drive.google.com
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.381 Makaleler 60 Çözümler 853 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #2 Disk testleri yapıp sonuçları gönder. Ayrıca sürücüleri baştan aşağı güncelle. Artı 0 Eksi
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Eylül 2023 #3 Diğerlerini hiç yazmamışsın. RAM belleğinde veya CPU'da OC varsa yaşanabilir. OC'u kapat. OC yoksa belleklerde sorun olabilir. MemTest ile test et. Genel olarak donanım arızasına işaret ediyor. Ben belleklerden şüpheleniyorum. Bu hataları DDR3 belleğimde alıyordum. Artı 0 Eksi
Diğerlerini hiç yazmamışsın. RAM belleğinde veya CPU'da OC varsa yaşanabilir. OC'u kapat. OC yoksa belleklerde sorun olabilir. MemTest ile test et. Genel olarak donanım arızasına işaret ediyor. Ben belleklerden şüpheleniyorum. Bu hataları DDR3 belleğimde alıyordum.
KS KS M Mehmetdndr Hectopat Katılım 30 Mart 2018 Mesajlar 29 28 Eylül 2023 #4 Hocam iki defa tamirci gördü maalesef dün yedek parça niyetine sattım teşekkürler Artı 0 Eksi