LimonnBaskan
Femtopat
Daha fazla
Selamlar, hızlıca konuya giriyorum. Bilgisayarım yaklaşık 1 haftadır mavi ekran yiyor. Detaylıca anlatmam gerkirse 19 Temmuz'da virüs yedim ve ondan sonra bilgisayar mavi ekran vermeye başladı. İkisi aynı anda oldu. Virüs yediğimden emindim çünkü bazı hesaplarım kullanılmış. Neyse, bilgisayar mavi ekran yedikten sonra otomatik olarak restartlıyor ve yine mavi ekran yiyorum. Sonra kurtarma ekranı geliyor ve bilgisayarı güvenli modda başlatıyorum. Tahmin edersiniz ki güvenli modda sorunsuz çalışıyor. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve yarım saat bir saat falan düzgünce çalışıyor. Sonra yine mavi ekran yiyerek döngüye giriyor. Eğer bilgisayara giden elektriği kesersem ve sonra geri verip bilgisayarı başlatırsam 5-6 saat falan rahatça kullanabiliyorum sona yine mavi ekran işte. Birçok yöntem denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Ve denediğim yöntemler arasında format atmak bile vardı. Ek olarak formattan önce mavi ekranda durdurma kodu olarak başka bir şey yazıyordu, sonra "System thread not handled" gibi bir şey yazıyordu. Son olarak da hala "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" yazıyor. Bu kadardı. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.