SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Mavi Ekran

ahmet0715

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhabalar Technopat,
Bir aydan uzun bir süredir sürekli oyunlarda ani kapanmalar ve mavi ekranlar ile karşılaşıyorum. Bunları nasıl çözebilirim ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var. Günde bir kez mavi ekran alıyorum. Windowsum orjinal ve driverlarım tam diye düşünüyorum. Blue screen viewer isimli yazılımı da yükledim.

Biraz araştırdım bir çok kişiden dmp dosyalarını istemişsiniz nasıl ulaşacağımı bilmediğim için buraya yükleyemiyorum şu an için

Ekran görüntüsünde en son (10 dk önce) aldığım hatayı görebilirsiniz.
tttttttt.PNG
072015-17546-01
Not: Dosyamı ekledim.

Son düzenleme:
Sanırım 3 kez silip tekrar yükledim. Önerdiğiniz bir yöntem var ise driver kaldırmak için onu deneyebilirim.
Şuan ddu ile kaldırıyorum.

Son düzenleme:
Çoktan kaldırdım safe mode'da ddu aracılığıyla. Tekrardan kurdum son sürümü. Eğer düzelmez ise sizin dediğinizi de yaparım ancak pek bir fark göremiyorum sonuçta iki türlü de driverı baştan kurmuş olmuyor muyuz ? :)

Hocam dmg hakkında bilgimiz yok tamam da bu kadar ezmeyelim :D Son sürüm direk amd'nin sitesinden edindim 3. parti yazılım vs. kullanmadım endişelenmeyin. 15.7 kurdum. Sizce bu sorunların nedeni ne olabilir ? Driverlarım halihazırda günceldi.

1/İmzandaki sistemi mi kullanıyorsun? İlave olarak bir donanım var mı?

2/Windows'unun güncel olduğunu varsayıyorum

3/HDMI üzerinden ses aktarımına ihtiyaç duymuyorsan, HDMI audio driverını uninstall edip denemeni öneririm.

4/Grafik driverı dışında kurulu hangi driverlar var?

1- Evet imzamdaki sistem. Ek/başka bir donanım yok.
2- Güncellemeleri hiç bekletmem direk güncellerim yani evet.
3-Evet dün benim de gözüme takılmıştı. HDMI üzerinden ses aktarmıyorum. Kaldırdım aygıtlardan AMD'ye ait ses sürücüsünü.
4-Başka driver şu an program ekle kaldırda gördüklerim. Daha doğrusu sadece bunu görebildim gözüme çarpan bu oldu.
-Realtek Ethernet Controller driver. Daha yeni kurdum(gece).
-VIA HD Audio Deck diye bir yazılım var sesleri vs. kontrol ediyorsun ancak kullandığımı söyleyemem.

Bir de aygıtlarda böyle bir şey gördüm ne olduğunu anlamamın bir yolu var mıdır ?
ttttt.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı