Çözüldü SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION & MEMORY_MANAGEMENT hatası ve oyunlarda çökme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Son zamanlarda sebebini bilmiyorum 3-4 kere mavi ekran hatası aldım ve tarayıcım oyunlarım ara sıra çöküyor.

Sistem:
GTX1060 6 GB
Ryzen 5 1600x
Adata Gammix 16 GB 3200MHz RAM

RAM daha birkaç hafta önce aldım hiç sorun yoktu. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim BIOS ayarlarını sıfırladım fayda etmedi.

Minidump: New folder – Google Drive
HDTune: Health kısmında her şey OK, quick scande kırmızı bölge yok.

@claus @Berrkay

Son düzenleme:
Çözüm
BIOS'a gir ve RAM değerini 2667 MHZ yap ve save yap.
Ağ kartı ve ses sürücünü güncelle. DDU ile Nvidia sil ve güncel sürücüyü yükle.
DDU yu ve sürücü güncellemeyi uygulayacağım. Peki neden RAM frekansını düşürmem gerek? Ben 3200MHz tercih ediyorum kapasitesi o kadar çünkü. Kendim aşırtma yapmadım BIOStaki otomatik profil.

CPU için önerilen değer benim söylediğim değer çünkü. Tabii üstü olabilir ama ilk olarak dediklerimi eksiksiz yap ve sistemi test et. Duruma göre RAM ile oynarız.
Bu arada kulaklığımda da ara sıra sorun yaşıyorum sağ taraftan ses gelmiyor USB'yi çıkarıp takınca düzeliyor ses sürücüsünde bir sıkıntı mı var?

Frekans düşürmedim ama dediğiniz sürücüleri yeniledim şimdilik sorun yok gibi. Teşekkürler.

--
@claus bir seferlik DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası aldım. Sebebi ne olabilir? Bir daha hiç yaşamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı