"SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hatası nedir?

Driger

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Kardeşimin bilgisayarında aşağıda görsellerini koyacağım mavi ekran hataları cıkıyor. 3-4 kere formatladım her seferinde formattan ya 1-2 hafta sonra ya da 1 ay sonra yine bu şekil hata vermeye basladi bozuk parça SSD olabilir mi? Bir de birkaç yerde Driver Booster gibi programlardan olabilir tarzında birkaç yorum okudum ama bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 3710ecee-41bd-4cae-972e-91a6a352112a.jpg
    231,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 9aaaea94-d7f7-41aa-829a-04ce51bd430e.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 43
Sistem özellikleri aşağıda belirttiğim gibidir hocam yine çıkmaya başladı @GFYT

Dosya Ekleri

• 321.png
    189,3 KB · Görüntüleme: 27
SSD olarak ne var cihazda? Eğer minidump alıyorsanız paylaşın bakalım kaynağına sorunun.

Hocam tekrardan merhaba 20 -30 günde bir tekrarlıyor bu hata PC kendimin olmadığı için yazamadım disk twinmossun dump için ise mavi ekran geldiğinde PC acılmadıgı için formatlamak zorunda kalıyorum. Sorun diskte mi sizce yeni bir diskle değişmeli miyim?

Merhaba, minidump dosyanız varsa paylaşın inceleyelim.

hocam minidump dosyası format attıktan sonra durur mu dediğim gibi mavi ekrandan sonra pc acılmiyor ben de formatlamak zorunda kaliyorum

Hocam minidump dosyası format attıktan sonra durur mu dediğim gibi mavi ekrandan sonra PC acılmiyor ben de formatlamak zorunda kalıyorum

Twinmos önerdiğimiz bir marka değil ama kesin olarak SSD sorunlu diyebilmem için minidump dosyanı incelemem lazım. SSD'yi görmemezlik yapıyor mu sistem?

Twinmos önerdiğimiz bir marka değil ama kesin olarak SSD sorunlu diyebilmem için minidump dosyanı incelemem lazım. SSD'yi görmemezlik yapıyor mu sistem?

Hayır hocam yapmiyor. Formatı falan rahat bir şekilde atabiliyorum ancak takribi 2-3 hafta sonra yine bu sekil oluyor bir de kardeşim bugün bir oyun indirirken disk bozuk şeklinde bir hata almis fotoğrafını çekememiş ama bu sekilde bir hata çıktığını söyledi.

Yüksek ihtimalle SSD arızalı. Farklı bir depolama birimi ile deneme şansınız varsa deneyin. Denemeden önce SSD'yi sistemden sökün ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…