arafcosar Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Ben RAM aldım. 8 GB RAM taktığımda PC açılıyor kilit ekranına geliyor ve SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası veriyor.
Ben RAM aldım. 8 GB RAM taktığımda PC açılıyor kilit ekranına geliyor ve SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası veriyor.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 16 Ağustos 2024 #2 Memtest86 yapın. Aldığınız RAM, anakartınız ve diğer RAM'iniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS arafcosar Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Vınnnn dedi: Memtest86 yapın. Aldığınız RAM, anakartınız ve diğer RAM'iniz nedir? Genişletmek için tıkla... Aldığım RAM Ramtech'in 8 GB DDR 3 RAM'i Intel H55 anakartım aldığım RAM'i takınca mavi ekran veriyor diğer 4 GB RAM'i takınca ise normal açılıyor PC. Memtest86 yapamadım çünkü USB bellekim yok. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Memtest86 yapın. Aldığınız RAM, anakartınız ve diğer RAM'iniz nedir? Genişletmek için tıkla... Aldığım RAM Ramtech'in 8 GB DDR 3 RAM'i Intel H55 anakartım aldığım RAM'i takınca mavi ekran veriyor diğer 4 GB RAM'i takınca ise normal açılıyor PC. Memtest86 yapamadım çünkü USB bellekim yok.