Çözüldü "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS B550M-K İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X Ekran kartı: Palit RTX 4070 12GB Ram: XPG 3600MHZ 32GB(16*2)
Meslek
Freelance Yazılım Geliştirici
Merhaba, son günlerde çok fazla mavi ekran hatası almaya başladım. Sadece 2 minidump dosyam bulunuyor. Belirli bir zaman aralığı yok; zaman zaman oyunda, Browser'da veya başka bir programda yük altında veya değilken fark etmiyor. Bugün de NVIDIA driver güncellemesi yaparken oldu. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistem özelliklerim:
  • Gigabyte A320M-S2H anakart.
  • Gigabyte GeForce Windforce OC 4G GTX 1650.
  • AMD Ryzen 3 3100.
  • XPG Gammix D30 3000MHz 8 GB RAM.
  • Samsung 860 EVO V-NAND SSD.
  • Orijinal ve güncel 21H1 Windows 10 Enterprise.

Minidump dosyalarım:

Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
NVIDIA 466.63 sürücüsü sorunluydu. O yüzden birkaç kez mavi ekran almışsınız. Diğer mavi ekranı ise 466.63 sürücüsünden 466.77 sürücüsüne geçerken mavi ekran almışsınız. 466.77 sürücüsüne geçerken mavi ekran alan kişileri gördüm. Tek siz değilsiniz.

Şu an 466.77 sürücüsü ile mavi ekran almıyorsanız bu sürücüde kalın. Yani hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

Tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyasını paylaşın. Dosyayı incelerim ve sizin ne yapmanızı gerektiğini söylerim.
NVIDIA 466.63 sürücüsü sorunluydu. O yüzden birkaç kez mavi ekran almışsınız. Diğer mavi ekranı ise 466.63 sürücüsünden 466.77 sürücüsüne geçerken mavi ekran almışsınız. 466.77 sürücüsüne geçerken mavi ekran alan kişileri gördüm. Tek siz değilsiniz.

Şu an 466.77 sürücüsü ile mavi ekran almıyorsanız bu sürücüde kalın. Yani hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

Tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyasını paylaşın. Dosyayı incelerim ve sizin ne yapmanızı gerektiğini söylerim.

Çözüm

Şu anda sorun yok gibi. Açıklamalarınız ve yardımınız için çok teşekkürler. Tekrar yaşanırsa paylaşırım dosyalarımı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı