AlbatracZ Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 RAM GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 SSD veya HDD modeli KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD Ekran kartı ASUS GeForce RTX 3060 DUAL V2 Anakart ASUS PRIME H610M-R D4 3200MHz DDR4 Soket 1700 İşlemci Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Merhaba, sistemi alalı 2 gün oldu fakat dakika bir gol bir oldu aynı zamanda, başlıktaki hatayı alıyorum. Minidump dosyası Dosya (Google Drive)
Merhaba, sistemi alalı 2 gün oldu fakat dakika bir gol bir oldu aynı zamanda, başlıktaki hatayı alıyorum. Minidump dosyası Dosya (Google Drive)
Berkovskis Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 Sürücüleri güncellemeyi deneyebilirsin bu yıl bizim okulun akıllı tahtasında da aynı sorun olmuştu bilişim hocası güncelleme yaptıktan sonra çözüldü. Artı 0 Eksi
Sürücüleri güncellemeyi deneyebilirsin bu yıl bizim okulun akıllı tahtasında da aynı sorun olmuştu bilişim hocası güncelleme yaptıktan sonra çözüldü.
KS KS AlbatracZ Femtopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 Berkovskis dedi: Sürücüleri güncellemeyi deneyebilirsin bu yıl bizim okulun akıllı tahtasında da aynı sorun olmuştu bilişim hocası güncelleme yaptıktan sonra çözüldü. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırmalarım sonucu, sadece Rust oyununda bu hataya rastladığımı farkettim. İntel Serial IO Sürücüsünü yükledikden sonra bir hata ile karşılaşmadım henüz. Bu hata ile ilgili detaylı bilgisi olan yine de beni bilgilendirirse sevinirim. Artı 0 Eksi
Berkovskis dedi: Sürücüleri güncellemeyi deneyebilirsin bu yıl bizim okulun akıllı tahtasında da aynı sorun olmuştu bilişim hocası güncelleme yaptıktan sonra çözüldü. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırmalarım sonucu, sadece Rust oyununda bu hataya rastladığımı farkettim. İntel Serial IO Sürücüsünü yükledikden sonra bir hata ile karşılaşmadım henüz. Bu hata ile ilgili detaylı bilgisi olan yine de beni bilgilendirirse sevinirim.