SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED Mavi Ekran Hatası

MBAM taramasında sonuç ne çıktı?
Gönderdiğin mavi ekran güncelledikten sonra açılmada sorun oluşmuş sadece ondan kaynaklı sürücülerin güncelliğini kontrol edin sitelerinden.
Merhaba. Gönderdınız MBAM bir şey cıkmadı yalnız sımdı de

MEMORY_MANAGEMENT hatası verdi.
hata burada

Son düzenleyen: Moderatör:
MBAM göndermedim, önerdim.
Memtest ile bir taratın. HDtuen error scan testi de yapın. Sanal bellekte son verdiğin sorun ancak normal bellekleri de test etmen iyi olur.
Sonrasında imzamdan Aida64 sonucunu da bir paylaşırsınız.

Garantisi yoksa cihazın kasayı açıp anakart modelini tam olarak çeker misiniz?
Raporda H110M PRO-VD gözüküyor ama farklı ekleri de olabilir sitesine göre. BIOS güncel değil bu yüzden doğru öğrenmemiz gerekir.

Ek olarak anakartın 111 derece olduğu gözüküyor BIOS güncellemesiyle bir kontrol dilmesi lazım eğer aynı çıkarsa anakart arızası olma ihtimali yüksek.

Ekran kartı sürücü neden güncellemediniz hiç? DDU rehberine göre anlatımı yapıp bunu yükleyin:

Win10 Auto Installation Program (SId:1152921504628115729) yazanı indirip yükleyin.

Son düzenleme:
Garantisi yoksa cihazın kasayı açıp anakart modelini tam olarak çeker misiniz?
Raporada H110M PRO-VD gözüküyor ama farklı ekleri de olabilir sitesine göre. BIOS güncel değil bu yüzden doğru öğrenmemiz gerekir.

Ek olarak anakartın 111 derece olduğu gözüküyor BIOS güncellemesiyle bir kontrol dilmesi lazım eğer aynı çıkarsa anakart arızası olma ihtimali yüksek.

Ekran kartı sürücü neden güncellemediniz hiç? DDU rehberine göre anlatımı yapıp bunu yükleyin:

Win10 Auto Installation Program (SId: 1152921504628115729) yazanı indirip yükleyin.
RAM'lerde sıkıntı gozukmuyor. BIOS'ta sıkıntı var galiba aslında ekran kartını birden fazla guncelledim. Sitesinden indirip anakart modeli yazdınız model dogrudur RAM rest ve anakart resimleri yukledim.

WhatsApp Image 2019-09-13 at 10.51.36.jpeg
WhatsApp Image 2019-09-13 at 10.51.37 (1).jpeg
WhatsApp Image 2019-09-13 at 10.51.37.jpeg

Evet RAM'de sıkıntı yok gözüküyor. HDTUNE taramasını hala yapamadıysanız onda da sıkıntı olabilir.
Anakart bahsettiğim gibiymiş buradan BIOS dosyanı indirip MFLASH ile güncelleyin.

Evet RAM'de sıkıntı yok gözüküyor. HD Tune taramasını hala yapamadıysanız onda da sıkıntı olabilir.
Anakart bahsettiğim gibiymiş buradan BIOS dosyanı indirip MFLASH ile güncelleyin.
Teşekkürler. HD Tune yapamadım daha yapacağım onu da zaten SSD alacağım için yapamam gerek yok.
Bir de sıkıntı BIOS geçis izni vermıyor ne kadar denedıysem klavya mouse daha sonra etkın hale gelıyor.

...birde sıkıntı BIOS geçis izni vermıyor...
İzin vermiyor dediğinizi açıklayın. BIOS'a mı giremiyorsunuz del ve F2 gibi tuşları denediniz mi? Fast boot açıksa kapatın.

İzin vermiyor dediğinizi açıklayın. BIOS'a mı giremiyorsunuz del ve F2 gibi tuşları denediniz mi? Fast Boot açıksa kapatın.
Evet hepsini denedım BIOS'a giremıyorum RAM testini direk çalıstırdım.
İzin vermiyor dediğinizi açıklayın. BIOS'a mı giremiyorsunuz del ve F2 gibi tuşları denediniz mi? Fast Boot açıksa kapatın.
Merhaba. SSD taktım sıfır yine MEMORY_MANAGEMENT hatası verdi.
hata burada
Merhaba BIOS guncellemek istedimde böyle uyarı cıkıyor dosya görmuyor.
'There isn't any BIOS file in this USB Key (root folder)
Please copy BIOS file to this USB Key. (Root folder) '
Merhaba. BIOS guncellerken bu hata gecemedım, nasıl geçerim acaba?

WhatsApp Image 2019-09-13 at 19.20.02.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı