SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED Mavi Ekran - Minidump

ahmetoa

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 saattir PC'de donma sorunu yaşıyordum, en son bu hatayı aldım.

Minidump : Yandex.Disk

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• i7 3610MQ CPU
  • 8GB RAM
  • GT650M
  • Windows 10 Pro

Merhaba, sifirlama yapiyorum su an, en son dun gece nvidia guncellemesi yapmistim, onunla ilgili olabilir o halde. Acildiktan sonra driverlari guncellemeyi denerim, tesekkurler.

Aynı hata arkadaşın laptop'a Windows 8.1 yüklerken de oluyordu. Ekran kartı driverını yüklediğimiz anda bu sorun oluyordu. Yani sorunun kaynağı ekran kartı driverı olma olasılığı yüksek. Çözümü bulamadım o yüzden tekrar Windows 7'ye çevirmiştim. Sürücüleri otomatik de kursam, manuel de kursam aynı şey oluyordu. Neyse kolay gelsin size.

Ses sürücünü güncelle, usb 3 ve Realtek sürücülerini güncelle, İntel ve Nvidia sürücünü güncelle.
Merhaba tekrar, sıfırlamadan sonra vizelerim nedeniyle pcyi açmadım pek fakat az önce dizi izlerken tekrar mavi ekran verdi gürültülü bir şekilde. dmp dosyasını ekliyorum, tekrar inceleme şansınız var mı acaba?

Teşekkürler.

Yandex.Disk

Merhaba tekrar, sıfırlamadan sonra vizelerim nedeniyle pcyi açmadım pek fakat az önce dizi izlerken tekrar mavi ekran verdi gürültülü bir şekilde. dmp dosyasını ekliyorum, tekrar inceleme şansınız var mı acaba?

Teşekkürler.

Yandex.Disk
Dediklerimi yaptıktan sonra mı hatayı aldınız?

Bu tarz Maviekran sorunları, İşletim sisteminizden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimal Donanımsal bir sıkıntı vardır.

Donanımsal olmamasını umuyorum, sizce hangi donanım olabilir ve nasıl test edebilirim?

Dediklerimi yaptıktan sonra mı hatayı aldınız?

Merhaba,

Üzgünüm mail gelmediği için mesajınızdan haberdar olamadım.

Siz önceki mesajı attığınızda ben sistemi sıfırlayıp baştan kurmuştum. Şimdi farklı bir mavi ekran aldım ve dmp dosyası da budur evet.

Sorunum tam olarak şu; PC yeni açıldıktan bir süre sonra kilitleniyor, Youtube, Facebook-Whatsapp bildirimleri, Spotify, Teamspeak vs. sesler kesilmiyor ve bozulmuyor fakat görüntü tam anlamıyla donuyor.

Bir kere resetledikten sonra bir daha donmuyor. Resetten sonra Windows Güncelleştirmeleri yükleyemedi diye bir hata bildirimi geliyor sağ alttaki bildirim merkezine. Tıkladığımda ise görseldeki bilgileri görüyorum. Ne yapmalıyım sizce?

güncelleme.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırladıktan sonra kurmadınız mı dediklerimi?

INTEL ve Nvidia driverlarını sitelerinden indirip temiz kurulum ile kurdum. USB 3.0 ve Ses için Clevo'nun sitesinde Win10 driverları yok, zaten çalıştıkları için ellemedim ben de o yüzden. Laptop Monster'ın W150ERQ modeli, Clevo sitesine yönlendiriyor beni driverlar için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı