Sysuidarktheme.apk nedir?

Umut gul123

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Android 8.1.0 GO sürümü kullanıyorum. Telefonda karanlık tema yok ama böyle bir şey buldum bu ne demek oluyor. Beni aydınlatabilir misiniz?

Screenshot_20210608-152729.jpg

Hocam reklamlardan otomatik inmiş olabilir. Silin bence bir işe yaradığıda yok.

Vendor dosyasının içinde. Büyük ihtimal sistemle alakalı. Vendor klasörüne girebildiyseniz root yetkiniz de var demektir. Hangi uygulamalara yetki verdiniz? Anormal bir şey olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar ben Android 8.1.0 GO sürümü kullanıyorum. Telefonda karanlık tema yok ama böyle bir şey buldum bu ne demek oluyor. Beni aydınlatabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1060546
Telefondan virustotal'e gir dosya seçe tıkla, oradan bu dosyayı bulup onayla. Bi tarasın 6KB ta zararlı bir şey olacağını zannetmiyorum ama içine sinsin.

Vendor dosyasının içinde. Büyük ihtimal sistemle alakalı. Vendor klasörüne girebildiyseniz root yetkiniz de var demektir. Hangi uygulamalara yetki verdiniz? Anormal bir şey olduğunu sanmıyorum.

Root yetkisi yok sadece dosya yöneticisi kullanarak telefonu çökmeden dolayı kontrol ederken tesadüfen buldum.
Telefondan VirusTotal'e gir dosya seçe tıkla, oradan bu dosyayı bulup onayla. Bir tarasın 6KB'ta zararlı bir şey olacağını zannetmiyorum ama içine sinsin.

Zararlı olduğundan değil lakin ben o APK dosyasını kurursam karanlık temayamı geçecek merak ettiğim oydu yani ne işe yaradığını merak etmiştim.

Root yetkisi yok sadece dosya yöneticisi kullanarak telefonu çökmeden dolayı kontrol ederken tesadüfen buldum.

Zararlı olduğundan değil lakin ben o APK dosyasını kurursam karanlık temayamı geçecek merak ettiğim oydu yani ne işe yaradığını merak etmiştim.
O zaman sistemle ilgili bir şeydir. Başka bir uygulamanın koyduğu değil yani. Büyük ihtimal sistem temasını karanlık yapıyor. Açın deneyin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı