SysWOW64 klasörüne 2 tane DLL dosyası attım ve sonra sildim

• Konuyu başlatan M3GTR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.393
Onu anladım. Atıp sildikten sonra vcredist çalıştırdığınızı söylemişsiniz, ilgili kütüphaneyi kurmuş olabilir. O halde en temizi şöyle yapın:
Teşekkür ediyorum çok yardım ettiniz. Bilgisayar düzgün çalışıyor. Ben sfc /scannow yapıp işimi sağlama alacağım. Tekrar teşekkürler.

SysWOW64'ten kaldırdıktan sonra bilgisayar her açılışta Windows ekranından sonra siyah ekranda "yükleniyor" anlamına gelen şekil geliyor birkaç saniye sürüyor sonra laptop açılıyor.

Bunun dışında her şey normal, oyun açılıyor 1 saat kadar oynadım hiçbir hata vermedi.

O konuda kesin bir şey diyemeyeceğim maalesef. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu yazmayı deneyin.

Son düzenleme:
O konuda kesin bir şey diyemeyeceğim maalesef. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu yazmayı deneyin.

Beginning verification phase of System scan.
Verification 100% Complete.

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

Böyle diyor.

Zaten bilgisayarda rahatsız edici bir sorun tespit edemedim.

Zaten bilgisayarda rahatsız edici bir sorun tespit edemedim.
Bana da öyle gelmişti, özellikle belirttiğiniz için o işlemi önermiştim. O halde sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı