M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #11 Bora Dere dedi: Onu anladım. Atıp sildikten sonra vcredist çalıştırdığınızı söylemişsiniz, ilgili kütüphaneyi kurmuş olabilir. O halde en temizi şöyle yapın: msvcr110.dll ve msvcp110.dll dosyalarını SysWOW64 klasöründe varsa silin. Yoksa direkt aşağıdaki adıma geçin. Bu yazılımları kurun: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center (32 Bit ve 64 Bit) Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum çok yardım ettiniz. Bilgisayar düzgün çalışıyor. Ben sfc /scannow yapıp işimi sağlama alacağım. Tekrar teşekkürler.
Bora Dere dedi: Onu anladım. Atıp sildikten sonra vcredist çalıştırdığınızı söylemişsiniz, ilgili kütüphaneyi kurmuş olabilir. O halde en temizi şöyle yapın: msvcr110.dll ve msvcp110.dll dosyalarını SysWOW64 klasöründe varsa silin. Yoksa direkt aşağıdaki adıma geçin. Bu yazılımları kurun: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center (32 Bit ve 64 Bit) Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum çok yardım ettiniz. Bilgisayar düzgün çalışıyor. Ben sfc /scannow yapıp işimi sağlama alacağım. Tekrar teşekkürler.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 14 Ekim 2020 #12 Rica ederim, şu an sorun yok değil mi?
M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #13 M3GTR dedi: SysWOW64'ten kaldırdıktan sonra bilgisayar her açılışta Windows ekranından sonra siyah ekranda "yükleniyor" anlamına gelen şekil geliyor birkaç saniye sürüyor sonra laptop açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun dışında her şey normal, oyun açılıyor 1 saat kadar oynadım hiçbir hata vermedi.
M3GTR dedi: SysWOW64'ten kaldırdıktan sonra bilgisayar her açılışta Windows ekranından sonra siyah ekranda "yükleniyor" anlamına gelen şekil geliyor birkaç saniye sürüyor sonra laptop açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bunun dışında her şey normal, oyun açılıyor 1 saat kadar oynadım hiçbir hata vermedi.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 14 Ekim 2020 #14 O konuda kesin bir şey diyemeyeceğim maalesef. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu yazmayı deneyin. Son düzenleme: 14 Ekim 2020
O konuda kesin bir şey diyemeyeceğim maalesef. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu yazmayı deneyin.
M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #15 Bora Dere dedi: O konuda kesin bir şey diyemeyeceğim maalesef. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu yazmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Beginning verification phase of System scan. Verification 100% Complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Böyle diyor. Zaten bilgisayarda rahatsız edici bir sorun tespit edemedim.
Bora Dere dedi: O konuda kesin bir şey diyemeyeceğim maalesef. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu yazmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Beginning verification phase of System scan. Verification 100% Complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Böyle diyor. Zaten bilgisayarda rahatsız edici bir sorun tespit edemedim.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 14 Ekim 2020 #16 M3GTR dedi: Zaten bilgisayarda rahatsız edici bir sorun tespit edemedim. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle gelmişti, özellikle belirttiğiniz için o işlemi önermiştim. O halde sorun yok.
M3GTR dedi: Zaten bilgisayarda rahatsız edici bir sorun tespit edemedim. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle gelmişti, özellikle belirttiğiniz için o işlemi önermiştim. O halde sorun yok.