M monny Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Merhaba yeni t bar yapmaya başladım formum dogru ancak set sonrası belim agrıyor, alısana kadar normal midir?
Merhaba yeni t bar yapmaya başladım formum dogru ancak set sonrası belim agrıyor, alısana kadar normal midir?
Çözüm Mustafa.Kaan 29 Nisan 2025 Beldeki kasların pump olması ile kas ağrısı normal, eklem ağrısı gibi derinden ağrı anormal. Ağırlığı düşürüp tekrarı artırınca da aynı şekilde ağrıyorsa pumptan ağrıyordur, düşürünce ağrı kesiliyorsa ağırlık yüksek geliyordur.
Beldeki kasların pump olması ile kas ağrısı normal, eklem ağrısı gibi derinden ağrı anormal. Ağırlığı düşürüp tekrarı artırınca da aynı şekilde ağrıyorsa pumptan ağrıyordur, düşürünce ağrı kesiliyorsa ağırlık yüksek geliyordur.
KS KS M monny Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #11 İşte Eskidendi o dedi: Genetik diye bir şey var. Takma kafana bence bu kadar. Genişletmek için tıkla... İşte forearm dışı heryer iri yarı yapılıyken forearmın öyle olması hoşuna gitmiyo insanın Artı 0 Eksi
İşte Eskidendi o dedi: Genetik diye bir şey var. Takma kafana bence bu kadar. Genişletmek için tıkla... İşte forearm dışı heryer iri yarı yapılıyken forearmın öyle olması hoşuna gitmiyo insanın
Eskidendi o Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 114 2 Mayıs 2025 #12 monny dedi: İşte İşte forearm dışı heryer iri yarı yapılıyken forearmın öyle olması hoşuna gitmiyo insanın Genişletmek için tıkla... Haklısın. Artı 0 Eksi
monny dedi: İşte İşte forearm dışı heryer iri yarı yapılıyken forearmın öyle olması hoşuna gitmiyo insanın Genişletmek için tıkla... Haklısın.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.988 Yer İstanbul 3 Mayıs 2025 #13 Eskidendi o dedi: Benim boy 190 cm seninki kaç? Bende de bozuluyor form maalesef. Genişletmek için tıkla... 189 zaten +180 bozulur muhtemelen Artı 0 Eksi
Eskidendi o dedi: Benim boy 190 cm seninki kaç? Bende de bozuluyor form maalesef. Genişletmek için tıkla... 189 zaten +180 bozulur muhtemelen