T.C kimlik bilgilerinin internette gezmesi korkutuyor

Evet bütün bilgilerimiz internette ama asıl korkutan bunlarla iznimiz olmadan neler yapılır.

Kim neden kendini açık edip senin bilgilerinle bir şeyler yapsın ki? Büyük bir şey yapılırsa zaten sizin yapmadığınız kanıtlanır.

Başkaları sizin üzerinize şirket açmadan kendiniz açıp borçlanın. El yiyeceğine kendiniz yiyin.

İşte aradığım kafa mükemmel 😍

Sadece T.C. kimlik bilgileriniz değil, daha birçok bilgileriniz internet ortamında dolaşıyor ve bunların birçoğu halka açık platformlarda paylaşılıyor. Bunlara siz bir şey yapamazsınız, devlet bir şey yapabilir.

Sadece T.C. kimlik numaranızdan ve isminizden, numaranızdan üzerinize şirket açılamaz.

Tedirgin olmanıza gerek yok, en fazla kimlik numaranız ile tehdit yersiniz, üstüne çıkamazlar.

Okudum konunuzu gerçekten güzelmiş elinize sağlık. Bu durumun düzeltilmesi imkansız ve benim Discord'da adımı bilen var ama soy adımı yok gerçi en iyi arkadaşım biliyor da bu devirde babana bile güvenmiyeceksin.

Tehdit etmesine izin vermeyeceksiniz engelleyip geçeceksiniz.
Anladım sağolun.

Ya ben çok abartıyorum galiba ya. İznimiz olmadan çok bir şey yapılamaz herhalde yapılsa kaos çıkardı. Kumar sitelerinde falan kullanmalar.

Okudum konunuzu gerçekten güzelmiş elinize sağlık. Bu durumun düzeltilmesi imkansız ve benim Discord'da adımı bilen var ama soy adımı yok gerçi en iyi arkadaşım biliyor da bu devirde babana bile güvenmiyeceksin.

Anladım sağ olun.

Discord'daki kişilerle soyadınızı ve oturduğunuz ili paylaşmanızı tavsiye etmem çoğu sanal mafya 🤣sanalda racon kesiyorlar gerçek hayatta bir şey yaşamışlıkları yok gerekirse sahte isim bile kullanabilirsiniz veya yaşadığınız il yerine başka il de söyleyebilirsiniz.

Discord'daki kişilerle soyadınızı ve oturduğunuz ili paylaşmanızı tavsiye etmem çoğu sanal mafya 🤣sanalda racon kesiyorlar gerçek hayatta bir şey yaşamışlıkları yok gerekirse sahte isim bile kullanabilirsiniz veya yaşadığınız il yerine başka il de söyleyebilirsiniz.

Doğru diyorsunuz. Yani endişelenmem gereken çok bir şey yok mu efenim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı