T.C kimlik bilgilerinin internette gezmesi korkutuyor

Psikolojik harp yapılabilir. Amerika’nın malını kullanacaksanız ki internette herşeyiniz ortada olacak sömürgeci devletler bunu kullanacaklar
 
Psikolojik harp yapılabilir. Amerika'nın malını kullanacaksanız ki internette her şeyiniz ortada olacak sömürgeci devletler bunu kullanacaklar.

Hiçbir şey anlamadım ama korkuttu. Ben de böyle bi manyağım.

Sağolun da yukarıdaki arkadaş ne demek istedi anlamadım ama sağolun.


Yani bizi borca falan sokmazlar değil mi veya kumar sitelerinde bir şey yapmazlar. Çok korkutuyor bunlar beni.

Hiçbir şey anlamadım ama korkuttu. Ben de böyle bir manyağım.

Sağ olun da yukarıdaki arkadaş ne demek istedi anlamadım ama sağ olun.

Yani bizi borca falan sokmazlar değil mi veya kumar sitelerinde bir şey yapmazlar. Çok korkutuyor bunlar beni.

Veya adımıza kredi kartı açmaları falan. Zaten bütün kimlik bilgilerimiz internette. Rızamız olmadan herhalde kredi kartı falan açılmıyordur ya. Gerçekten korkutucu geliyor böyle şeyler. Böyle şeyler yapılmaz değil mi? Her ne kadar bütün bilgilerimiz internette olsa da.

Biraz kafanda kurmuşsun sen. 20 yıl önce ki gibi iki kimlik fotokopisi ile şirket açamazlar üstüne.

Hocam gerçekten çok paranoya oluyorum. Borca sokarla ne bileyim suç işler hapse attırırlar şirket açarlar falan bütün T.C bilgilerimiz internette. Kumar sitelerinde falan kullanırlar neler neler geliyor aklıma. Bazı konuları okudum bazı kişiler her şeyi yaparlar falan demiş çok korktum. Bu konuda rahatlamam gerek gerçekten.
 
Son düzenleme:
Selam. Biliyorsunuz Türkiye'nin yarısından fazlasının T.C bilgileri internette geziyor. Bu beni gerçekten korkuttu. Annem ve kendim için çok endişeleniyorum bu yüzden. Üzerimize şirket açarlar numaramızı bulurlar paylaşırlar bilgilerimi falan paylaşırlar diye. Ya da bizi borca sokarlar falan. Bu beni gerçekten korkutuyor ve evet bu konularda paranoyak biriyim.

Hocam bir aralar girmiştim bu Discord sunucularına rastgele insanlara zarar vermiyorlar kendi istedikleri kişileri sorgulatıyorlar o yüzden çevrenize dikkat edin her türlü sorgu var internette ve ad soyad ve doğum tarihi, gününüzü bilecek bir yabancı olmaz muhtemelen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı