T.C kimlik kartı yayılırsa ne olur?

LypherX

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Sadece T.C numarası değil de direkt T.C kimlik kartım yayılsa bir şey olur mu?

Üstüne fazladan şeyler açılabilir. (Telefon hattı, Şirket gibi gibi) sonu kötü olabilecek şeyler yaşayabilirsin. Bence böyle bir durum yaşıyorsan nüfus müdürlüğünden yardım alabilirsin galiba.

Şirket açamazlar.

Merhaba. Sadece T.C numarası değil de direkt T.C kimlik kartım yayılsa bir şey olur mu?

Kimliğini yenile üstündeki seri no vs. değişiyor. Sadece kimlik ile bir şey yapamazlar.

Hiçbir şey olmaz sadece E-devlet üzerinden şifreni sağlam bir şifre yapmanı tavsiye ediyorum. Ve sana şirket açmamaları için E-devlet üzerinden onu düzenlemeni tavsiye ediyorum. Eğer yapmaz isen birisi üstüne şirket açabilir.

Herkesin ağzında bir şirket açabilirler sözü. O kadar kolay değil o işler herkesin T.C. noları etrafta geziyor senin vesikalığına kadar buluyorlar. Neden kimse zart diye şirket açmıyor madem.

Herkesin ağzında bir şirket açabilirler sözü. O kadar kolay değil o işler herkesin T.C. noları etrafta geziyor senin vesikalığına kadar buluyorlar. Neden kimse zart diye şirket açmıyor madem.
Attığım dosya ekine bakabilirsin dostum böyle bir şey var. Şirket açma değil de bazen ortaklık yoluyla da dolandırıyorlar. Bunun için hukuk kaynağını attım.

Attığım dosya ekine bakabilirsin dostum böyle bir şey var. Şirket açma değil de bazen ortaklık yoluyla da dolandırıyorlar. Bunun için hukuk kaynağını attım.

Bak dostum. Herhangi bir şirkete ortak eklemek için öncelikle mersisten işlem yapılır.

Diyelim ki burada seri numarasını bir şekilde bildi ve ekledi. Öbür evrakları toparladı vs. ticaret odasına gittiğinde işlemi yapmak için yanında yeni ortağı isteyecekler? Ayrietten kimliğini de.

Kimlik kartı yayılırsa diyor. Seri numarası kartta yazıyor ya güzel arkadaşım. Ben de sana onu demeye çalışıyorum. Ticaret odasına gitmeden de yapılıyor bu işlemler bilgisayar üzerinden avukatlar basa basa bağıra bağıra söylüyor. İhtiyaç olur ise ticaret odasına kişi ister şu an Türkiye'nin her şeyi dijital. Mernis tabanı bu yüzden yayıldı ve bilgilerimiz leaklendi şu an.

Kimlik kartı yayılırsa diyor. Seri numarası kartta yazıyor ya güzel arkadaşım. Ben de sana onu demeye çalışıyorum.

Kimlik kartı fiziken mi yayıldı yoksa sanal olarak mı yayıldı o belirtilmemiş. Ayrıca fiziken yayılsa bile hiçbir şekilde ortak olamaz bir şirkete. Kendisi bir şeylere imza atıp, veya vekalet verip, veya ticaret odasına gidip işlem yapmadığı sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…