Şirket açamazlar.Üstüne fazladan şeyler açılabilir. (Telefon hattı, Şirket gibi gibi) sonu kötü olabilecek şeyler yaşayabilirsin. Bence böyle bir durum yaşıyorsan nüfus müdürlüğünden yardım alabilirsin galiba.
Merhaba. Sadece T.C numarası değil de direkt T.C kimlik kartım yayılsa bir şey olur mu?
Attığım dosya ekine bakabilirsin dostum böyle bir şey var. Şirket açma değil de bazen ortaklık yoluyla da dolandırıyorlar. Bunun için hukuk kaynağını attım.Herkesin ağzında bir şirket açabilirler sözü. O kadar kolay değil o işler herkesin T.C. noları etrafta geziyor senin vesikalığına kadar buluyorlar. Neden kimse zart diye şirket açmıyor madem.
Attığım dosya ekine bakabilirsin dostum böyle bir şey var. Şirket açma değil de bazen ortaklık yoluyla da dolandırıyorlar. Bunun için hukuk kaynağını attım.
Kimlik kartı yayılırsa diyor. Seri numarası kartta yazıyor ya güzel arkadaşım. Ben de sana onu demeye çalışıyorum.Bak dostum. Herhangi bir şirkete ortak eklemek için öncelikle mersisten işlem yapılır.
Eki Görüntüle 2393158
Diyelim ki burada seri numarasını bir şekilde bildi ve ekledi. Öbür evrakları toparladı vs. ticaret odasına gittiğinde işlemi yapmak için yanında yeni ortağı isteyecekler? Ayrietten kimliğini de.
Kimlik kartı yayılırsa diyor. Seri numarası kartta yazıyor ya güzel arkadaşım. Ben de sana onu demeye çalışıyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.