Adımdan, adresimi diğer aile üyelerini onların akrabalarına kadar bulundu. T.C.'leri, adresleri ve vb. Ne yapsam bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Mernis sanırım.
Adımdan, adresimi diğer aile üyelerini onların akrabalarına kadar bulundu. T.C.'leri, adresleri ve vb. ne yapsam bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Mernis sanırım.
Hiç bir şey olmaz. Küçücük insanlar seni tehdit eder. Bırak etsin. Dava edersin. Ağlaya ağlaya mahkemeye gider. Korkma hiç bir şey yapamaz.
Sanırım discorddan olmuş bir olay. Ben anlamıyorum napıyorsunuz discordda? Her gün bu konudan açılıyor.
Her çoluk çocuğun elinde var zaten bu paneller yol geçen hanı gibi tek yapacağınız şey o kişiyi engelleyip bir daha onun bulunduğu ortamlara girmemek zaten hepimizin bilgileri milletin elinde.
Adımdan, adresimi diğer aile üyelerini onların akrabalarına kadar bulundu. T.C.'leri, adresleri ve vb. Ne yapsam bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Mernis sanırım.
Bizzat kendim yaşadım engelleyip geçin bir sıkıntı vs. oluşursa dava edersiniz ailenizi anlatıp durumu ve size tavsiyem kişisel bilgilerinizi daha kimseyle paylaşmamanız mümkünsede kendi isminiz yerine başka isimler kullanın derim tavsiyem.
Hocam artık mernis denen bir şey kalmadı yapılan sorgularının tamamı sorgu bulunan devlet sitelerindeki verileri çektiler onları kullanıyorlar. Bunları satan siteler mevcut aylık ve yıllık planlar dahilinde bir vatandaşın tüm bilgilerine ulaşılabiliyor.
Technopat'ta günlük rutin gibi oldu bu konu. Yapacağınız şey fotoğraf video kanıtlarıyla beraber suç duyurusunda bulunmanız. Sonra paşa paşa özür diler zaten.