T.C kimlik numaram bulundu

Adımdan, adresimi diğer aile üyelerini onların akrabalarına kadar bulundu. T.C.'leri, adresleri ve vb. Ne yapsam bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Mernis sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her çoluk çocuğun elinde var zaten bu paneller yol geçen hanı gibi tek yapacağınız şey o kişiyi engelleyip bir daha onun bulunduğu ortamlara girmemek zaten hepimizin bilgileri milletin elinde.

Adımdan, adresimi diğer aile üyelerini onların akrabalarına kadar bulundu. T.C.'leri, adresleri ve vb. Ne yapsam bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz? Mernis sanırım.
Karakola veya savcılığa git ve suç duyurusunda bulun. Onun dışında korkmana gerek yok. İnternetten yemek söyler gibi kimlik numarası bulunabiliyor.

Bizzat kendim yaşadım engelleyip geçin bir sıkıntı vs. oluşursa dava edersiniz ailenizi anlatıp durumu ve size tavsiyem kişisel bilgilerinizi daha kimseyle paylaşmamanız mümkünsede kendi isminiz yerine başka isimler kullanın derim tavsiyem.

Hocam artık mernis denen bir şey kalmadı yapılan sorgularının tamamı sorgu bulunan devlet sitelerindeki verileri çektiler onları kullanıyorlar. Bunları satan siteler mevcut aylık ve yıllık planlar dahilinde bir vatandaşın tüm bilgilerine ulaşılabiliyor.

Technopat'ta günlük rutin gibi oldu bu konu. Yapacağınız şey fotoğraf video kanıtlarıyla beraber suç duyurusunda bulunmanız. Sonra paşa paşa özür diler zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı