T.C. Simülasyonunda herkese başarılar dilerim

Allah kurtarsın.
Ne denir bilemiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bir ülkenin gençliği ancak bu kadar değersiz sayılabilir.
Ne yazıkki öyle.. Oysaki üniversiteye başladığımda ne hayallerim vardı henüz 22 Yaşımdayım ancak bu sistem beni 40.000₺ borç ile Açlıktan ölmek yada Ülkemi terk etme seçeneklerinden başka birşey sunmadı.
Hangi ülkeye gittiğinizi ve hangi dilleri bildiğinizi yazar mısınız hocam? Ben de yurt dışına çıkmak istiyorum da.
Aklımda açıkcası İskandinav ülkeleri var sanata ve bilime değer veren ülkeler önceliğim ancak mevcut durumda pekte bir skalam yok B1 Seviyesinde ingilizce biliyorum ve A2 Seviyesinde Almancam Mevcut hocam.
Hocam simülasyon pek adaletli değil, Tayyip diye bir adam var sürekli kafasına göre karar alıyor. Ben ekonomistim diyor falan. Doğru düzgün oynanmış save dosyası var mı?
Save dosyasını bende çok aradım ancak bulamadım dostum ama sanırım AKP'li arkadaşlar biliyor birde onlara sormak lazım

Save dosyasını bende çok aradım ancak bulamadım dostum ama sanırım AKP'li arkadaşlar biliyor birde onlara sormak lazım
Hocam yolsuzluk çok fazla bir de para yerine pudra şekeri dolu her yer.
1881-1923 Save dosyaları var hocam. İsterseniz paylaşayım?
Çok güzel olur hocam, o muhteşem günleri çok istiyorum. Ülkemiz güzel yönetiliyordu ve sanırım Mustafa Kemal Atatürk de olmalı dosyada. Yüklerseniz çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…