DarkWarrior
Hectopat
- Makaleler
- 4
Kalanlara başarılar.
DLL bile düzelmez artık hocam, silelim daha yararlı.Simulasyona el ile DLL atalım belki düzelir.
El ile DLL atma olayı olmaz, direkt kütüphaneyi yeniden kuracaksın. Liberal.DLL kütüphanesi yakında gelecek merak etme.Simulasyona el ile DLL atalım belki düzelir.
Mesajı düzenledim. Genç yasta hapise girmek istemiyorumÜlkenin fişini çekip bırakacaklar ya da hala devam bunca şeye rağmen.
Ne denir bilemiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah kurtarsın.
Ne yazıkki öyle.. Oysaki üniversiteye başladığımda ne hayallerim vardı henüz 22 Yaşımdayım ancak bu sistem beni 40.000₺ borç ile Açlıktan ölmek yada Ülkemi terk etme seçeneklerinden başka birşey sunmadı.Bir ülkenin gençliği ancak bu kadar değersiz sayılabilir.
Aklımda açıkcası İskandinav ülkeleri var sanata ve bilime değer veren ülkeler önceliğim ancak mevcut durumda pekte bir skalam yok B1 Seviyesinde ingilizce biliyorum ve A2 Seviyesinde Almancam Mevcut hocam.Hangi ülkeye gittiğinizi ve hangi dilleri bildiğinizi yazar mısınız hocam? Ben de yurt dışına çıkmak istiyorum da.
Save dosyasını bende çok aradım ancak bulamadım dostum ama sanırım AKP'li arkadaşlar biliyor birde onlara sormak lazımHocam simülasyon pek adaletli değil, Tayyip diye bir adam var sürekli kafasına göre karar alıyor. Ben ekonomistim diyor falan. Doğru düzgün oynanmış save dosyası var mı?
El ile DLL atma olayı olmaz, direkt kütüphaneyi yeniden kuracaksın. Liberal.DLL kütüphanesi yakında gelecek merak etme.![]()
Hocam simülasyon pek adaletli değil, tayyip diye bir adam var sürekli kafasına göre karar alıyor. Ben ekonomistim diyor falan. Doğru düzgün oynanmış Save dosyası var mı?
Attıkta ne oldu? Daha kötü olduk.Config at hocam.
Hocam yolsuzluk çok fazla bir de para yerine pudra şekeri dolu her yer.Save dosyasını bende çok aradım ancak bulamadım dostum ama sanırım AKP'li arkadaşlar biliyor birde onlara sormak lazım
Çok güzel olur hocam, o muhteşem günleri çok istiyorum. Ülkemiz güzel yönetiliyordu ve sanırım Mustafa Kemal Atatürk de olmalı dosyada. Yüklerseniz çok güzel olur.1881-1923 Save dosyaları var hocam. İsterseniz paylaşayım?
1881-1923 Save dosyaları var hocam. İsterseniz paylaşayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.