T.C. Simülasyonunda herkese başarılar dilerim

Eee Admin bu serveri boşuna mı yarattı? Sonuçta ondan önce serverdeki kullanıcılar kum yiyordu.
Asıl admin Mustafa Kemal Atatürk'tü. Ancak sonra gelen adminlerden bazıları din adı altında sunucuyu bozdular, sunucuda arka kapılar oluştu. Dosyaların arasından Katar çıkıyor sürekli.

Cidden ülke hiç iyiye gitmiyor. Bir taraftan mazbatasını vermemek için iç savaş çıkartıcak olan yönetici. Diğer taraftan neyin ne olduğunu bilmeyen koyun sürüsü halk. Sonumuz iyi olsun.

Öngörülerimin saçmalıktan ibaret olmasını dilerim ancak mevcut durumda Bu hükümetin kalıcı olacağını bizim gibi gençlerin ise her geçen gün dahada çaresiz kalacağını düşünüyorum.
Size bir şey söyleyeyim mi? Bunlar bir kez daha kazansın, sokağa çıkan tek kişi ben olmayacağım.

Zaferlerini kutlamak için tabii ki...

Cidden ülke hiç iyiye gitmiyor. Bir taraftan mazbatasını vermemek için iç savaş çıkartıcak yönetici. Diğer taraftan neyin ne olduğunu bilmeyen koyun sürüsü halk. Sonumuz iyi olsun.

Artık o koyun diye hitap ettiğimiz kesim de çok yavaşta olsa akıllanıyor. Geçenlerde haberlerde gördüm, Konya halkı bile AKP'ye isyan ediyorsa kesin kaybederler.

2018 seçimlerinde (3 bindi sanırım) azıcık fark yemişken seçimi tekrarlatıp 800 bin civarı fark yediler. Onlarda her şeyin farkında.

Size bir şey söyleyeyim mi? Bunlar bir kez daha kazansın, sokağa çıkan tek kişi ben olmayacağım.
Hocam buda onların işine gelmez mi? Tüm diktatörler Hükümetini ve kendi kurduğu yapıyı korumak pahasına savaşı ve hatta iç savaşı dahi göze alırlar.. Sonuçta bir zamanlar Vatanın Koruyucusu olan TSK dahi Hükümetin koruyucusu olmuş durumda.

"Ne yaptınız bu gençlik için, ha? tarihle övünün."
- Ceza, Panaroma Harrem

"Güneş görmek istiyorsak ampülleri söndürün."
- Server Uraz, Seçim Şarkısı

"Dağıldı Ottoman Empire ayıl Türk!"
- Şehinşah, Sayın Türk

"Üç çocuk yap dediğin halkın dünya kadar borcu var."
- Hidra, Neden Mi İllegal 2

Bunun gibi nice örnekleri var. Belli bir kesimin neden Rap dinleyip sürekli olarak Pop dinlenilen mekandan kaçtığını anlıyor musunuz?
Yıllardır aynı şey. Ama geleceği öngörebiliyorum ve çok karanlık. Malum parti ve yönetimin soydaşları için. Amacım siyaset yapmak değil, yanlış anlaşılmasın. Arkadaş için de çok mutluyum. Artık daha iyi bir hayatı olacak, Türkiye'de olmasa da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı