T-Force RAM'ler uyuşuyor mu?

Bende 8x2 T-Force Vulcan Z red CL16 3200MHz (tlzRD48G3200hc16fbk) RAM'leri var 2 tane daha 8 GB RAM alıp 8x4 yapacağım fakat uyumlu çalışırlar mı? Bu alacağım her şeyiyle aynı ama kodu farklı kodu (tlzRD416G3200HC16FDC01) ürün: Team T-Force Vulcan Z TLZRD416G3200HC16FDC01 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Gaming Ram16 Gaming R Fiyatları ve Özellikleri

Kontrol ettiğim zaman sadece bağlantı arabirimleri farklı birisi udimm iken diğeri DIMM. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Emin değil. İkisi de büyük ihtimalle udimm.

İki RAM'de aynı CL değerleri renkleri MHz aynı. Anlayan birisini etiketleme şansınız var mı? buraya pek hakim değilim.

Quad çalışmıyor fakat ikisini de Single çalıştırıyorum FPS düşüklüğü yaşamam değil mi anakartım ASUS EX-A320M Gaming 2 ve 4 de şu anki RAM'lerim takılı yeni gelecek olanları 1 ve 3 takacağım.

Quad çalışmıyor fakat ikisini de Single çalıştırıyorum FPS düşüklüğü yaşamam değil mi anakartım ASUS EX-A320M Gaming 2 ve 4 de şu anki RAM'lerim takılı yeni gelecek olanları 1 ve 3 takacağım.

Son düzenleme:
@BerkayZ87

İki RAM'de aynı CL değerleri renkleri MHz aynı. Anlayan birisini etiketleme şansınız var mı? Buraya pek hakim değilim.

Quad bilmiyorum ama çalışır büyük ihtimalle.

@BerkayZ87 konuya bakabilir misin?

Kontrol ettiğim zaman sadece bağlantı arabirimleri farklı birisi udimm iken diğeri DIMM. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Satıcıya sordum DIMM miş bendeki udimm mi?

Satıcıya sordum DIMM miş bendeki udimm mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı