T-Launcher virüslü mü?

Yeğenimle Minecraft oynayacaktık ancak t-Launcher'ı onunkinden evvel kendi bilgisayarıma yükledim ve hafiften bir araştırma yapınca içerisinde keylogger, spyware tarzı zararlı yazılımlar bulunduğunu duydum. Bir taraf virüslü diyor, öbür taraf hiçbir şey yok diyor. Önceden de 4-5 yıl boyunca kullandım ve hiçbir şey olmadı ama şimdi taptaze yeni bilgisayar olunca kıyamıyorum, geriliyorum. Sizce gerçekten keylogger tarzı bir şeyle bilgilerimizi çalıp satıyorlar mı? Windows Defender da hiçbir şekilde uyarı vermedi.

T Launcher'in belirli zamanlarda sıkıntıları oldu TL legacy kullanın açık kaynaklı en azından.

T Launcher'in belirli zamanlarda sıkıntıları oldu TL legacy kullanın açık kaynaklı en azından.
TL Legacy'ye de virüslü diyorlar, hocam. Onu napacağız?

En fazla ne olabilir, hocam? Yani ne yapabilirler bunlar bana? Ben bu mereti 5 yıl boyunca falan kullandım, hiçbir sıkıntı gelmedi başıma.
Dediğin gibi T-Launcher dün çıkmış bir şey değil. Yıllarca insanlar kullandı. Virüslü iddialarından sonra böyle büyük bir işe girişmezler. Ama şahsen kullanmam asla. Bu yüzden satın aldım. Sen de rahat etmek istiyorsan açık kaynaklı launcherları kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı