T Mobile'den alınan iPhone Türkiye'de çalışır mı?

Alitoloji

Decapat
T Mobile'den iPhone almayı düşünüyorum çünkü Türkiye fiyatları arasında bayağı fark var ama benim pasaportum yok ve yurt dışına gitmiyorum. Kontratlı olmadan Full price bedelini ödeyip alsam Türkiye'de kullanabilir miyim yoksa kaydettirmem mi gerekiyor? Bir de Türkiye hattı çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
“Unlocked” ibareli alırsanız Türkiye'ye getirip pasaportunuza kayıt yaptırabilirsiniz. Öbür şekilde işler illegal yürüyor, önermiyorum.

Yani uzun lafın kısası pasaportla uğraşmak istemiyorsan alma gibi bir şey oluyor hiç pasaport yok evde maalesef en güzeli 12 olacağına 11 olsun dertsiz olsun galiba zaten aralarında çok fark yok gibi.

Yani uzun lafın kısası pasaportla uğraşmak istemiyorsan alma gibi bir şey oluyor hiç pasaport yok evde maalesef en güzeli 12 olacağına 11 olsun dertsiz olsun galiba zaten aralarında çok fark yok gibi.
Aralarında bariz bir işlem gücü farkı var fakat 12 alıp başınızı ağrıtacağınıza 11 alıp keyfinize bakın. Zaten yeni kayıt düzenlemesinde artık kaydedilen cihazda pasaport sahibinin SIM kartından başka SIM kart çalışmıyor, ikinci el satışlarda da büyük sıkıntı çıkıyor hatta direkt mantık olarak satılamıyor.

Aralarında bariz bir işlem gücü farkı var fakat 12 alıp başınızı ağrıtacağınıza 11 alıp keyfinize bakın. Zaten yeni kayıt düzenlemesinde artık kaydedilen cihazda pasaport sahibinin SIM kartından başka SIM kart çalışmıyor, ikinci el satışlarda da büyük sıkıntı çıkıyor hatta direkt mantık olarak satılamıyor.

12 ile 11 arasında bariz bir fark yok zaten aralarında birazcık kamera ekran teknolojileri ve 5G farkı var sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı