4w3e Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Bazen 0, bazen ise böyle değerler çıkıyor. Nedir bu "R:"?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #2 R i bilmiyorum fakat 34 çok düşük hocam hangi OC ayarlarını kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Şubat 2022 #3 Reject ratio'dur muhtemelen. 26 share'ın 25'i kabul edilmiş, biri reddedilmiş. 0 olması en iyisi. Artı 0 Eksi
KS KS 4w3e Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #4 tugoli dedi: R i bilmiyorum fakat 34 çok düşük hocam hangi OC ayarlarını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... T-rex indirdim hiç OC yapmadım öyle kazıyorum Artı 0 Eksi
tugoli dedi: R i bilmiyorum fakat 34 çok düşük hocam hangi OC ayarlarını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... T-rex indirdim hiç OC yapmadım öyle kazıyorum
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 18 Şubat 2022 #5 Binance pool için yaşanan bir sorundur. Lolminer veya 2miners'a geçmenizi öneririm. 4w3e dedi: T-rex indirdim hiç OC yapmadım öyle kazıyorum Genişletmek için tıkla... Ayrıca OC yapmalısınız. Hem daha az elektrik, daha düşük sıcaklık ve daha fazla kazım gücü demek. Artı -2 Eksi
Binance pool için yaşanan bir sorundur. Lolminer veya 2miners'a geçmenizi öneririm. 4w3e dedi: T-rex indirdim hiç OC yapmadım öyle kazıyorum Genişletmek için tıkla... Ayrıca OC yapmalısınız. Hem daha az elektrik, daha düşük sıcaklık ve daha fazla kazım gücü demek.
KS KS 4w3e Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #6 ItsAllGoodman dedi: Mahmut_ER34 dedi: Binance pool için yaşanan bir sorundur. lolMiner veya 2Miners'a geçmenizi öneririm. Ayrıca OC yapmalısınız. Hem daha az elektrik, daha düşük sıcaklık ve daha fazla kazım gücü demek. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Mahmut_ER34 dedi: Binance pool için yaşanan bir sorundur. lolMiner veya 2Miners'a geçmenizi öneririm. Ayrıca OC yapmalısınız. Hem daha az elektrik, daha düşük sıcaklık ve daha fazla kazım gücü demek. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 18 Şubat 2022 #7 @ItsAllGoodman Neden güldünüz ki? Dediğim de yanlış bir şey mi var? Sizin dediğinizin neden olduğunu açıkladım. Artı 0 Eksi
@ItsAllGoodman Neden güldünüz ki? Dediğim de yanlış bir şey mi var? Sizin dediğinizin neden olduğunu açıkladım.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.717 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #8 Mahmut_ER34 dedi: @ItsAllGoodman neden güldünüz ki? Dediğim de yanlış bir şey mi var? Sizin dediğinizin neden olduğunu açıkladım. Genişletmek için tıkla... Kazım gücünü yükselttiği doğru fakat parça ömrü azaltır elektrik tüketimi yükselir. Artı 0 Eksi
Mahmut_ER34 dedi: @ItsAllGoodman neden güldünüz ki? Dediğim de yanlış bir şey mi var? Sizin dediğinizin neden olduğunu açıkladım. Genişletmek için tıkla... Kazım gücünü yükselttiği doğru fakat parça ömrü azaltır elektrik tüketimi yükselir.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Şubat 2022 #9 LuNİZz 1989 dedi: Kazım gücünü yükselttiği doğru fakat parça ömrü azaltır elektrik tüketimi yükselir. Genişletmek için tıkla... Sadece OC yapılırsa olur o. UV yapılırsa hem performans artar hem sıcaklık düşer hem de elektrik tüketimi azalır. Artı 0 Eksi
LuNİZz 1989 dedi: Kazım gücünü yükselttiği doğru fakat parça ömrü azaltır elektrik tüketimi yükselir. Genişletmek için tıkla... Sadece OC yapılırsa olur o. UV yapılırsa hem performans artar hem sıcaklık düşer hem de elektrik tüketimi azalır.
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 18 Şubat 2022 #10 LuNİZz 1989 dedi: Kazım gücünü yükselttiği doğru fakat parça ömrü azaltır elektrik tüketimi yükselir. Genişletmek için tıkla... Parça ömrünü kısalttığına dair kesin bir kanıt görmedim ben. Ayrıca elektrik tüketimi düşüyor. Çünkü TDP değerini düşürüyoruz. Artı 0 Eksi
LuNİZz 1989 dedi: Kazım gücünü yükselttiği doğru fakat parça ömrü azaltır elektrik tüketimi yükselir. Genişletmek için tıkla... Parça ömrünü kısalttığına dair kesin bir kanıt görmedim ben. Ayrıca elektrik tüketimi düşüyor. Çünkü TDP değerini düşürüyoruz.