T-Roc 2022 Life mı Citroën C4 mü?

Kibra

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Yeni bir araç satın alacağım fakat, modelde karar veremedim. B SUV modelinde bir araç düşünüyorum. Bu iki araç arasında kaldım.
Yakıt tüketimi benim için önemli. Eğer kullananlar var ise, görüşlerini bildirirse sevinirim.

T-Roc da iyi bir seçenek ancak b segmenti olarak geçiyor, Citroën C4 C segmenti bir araç, VW'lerde Life orta paket gibi bir şeye denk geliyor sanırsam, Citroën C4 shine veya shine paket alınırsa daha donanımlı olacaktır. 1.2 PureTech'in yağ içinde çalışan triger kayışından dolayı bakımlara daha fazla özen göstermeniz gerekecek. Citroën C4'ün donanımına ve aracın genel durumuna bağlı olarak ve özen göstermek şartıyla ben C4 tercih ederdim.

T-Roc da iyi bir seçenek ancak b segmenti olarak geçiyor, citroën C4 C segmenti bir araç, VW'lerde Life orta paket gibi bir şeye denk geliyor sanırsam, citroën C4 shine veya shine paket alınırsa daha donanımlı olacaktır. 1.2 PureTech'in yağ içinde çalışan triger kayışından dolayı bakımlara daha fazla özen göstermeniz gerekecek. Citroën C4'ün donanımına ve aracın genel durumuna bağlı olarak ve özen göstermek şartıyla ben C4 tercih ederdim.

Öncelikle 2023 sonrası üretilen 1.2 PureTech motorlarda kayış olayı bitti zincir kullanılıyor. Size neden psa donanım ve tasarımına aldanıp psa alınmayacağını şu iki ilan ile gösteriyim.

Biri polo diğeri 307 kağıt üstünde 307 daha iyi ama 307'nin sahibi satayımda kurtulayım diyor.
Psa grubu araçlar hem elektronik olarak sağlam değil hem de işçilik ve malzeme kalitesi olarak kötü 307 daha üst segment olmasına rağmen polo 200.000 lira daha pahalı belki çıktığı yıllarda 307 daha pahalıydı.

Öncelikle 2023 sonrası üretilen 1.2 PureTech motorlarda kayış olayı bitti zincir kullanılıyor. Size neden psa donanım ve tasarımına aldanıp psa alınmayacağını şu iki ilan ile gösteriyim.

Biri polo diğeri 307 kağıt üstünde 307 daha iyi ama 307'nin sahibi satayımda kurtulayım diyor.
Psa grubu araçlar hem elektronik olarak sağlam değil hem de işçilik ve malzeme kalitesi olarak kötü 307 daha üst segment olmasına rağmen polo 200.000 lira daha pahalı belki çıktığı yıllarda 307 daha pahalıydı.

İyi de burada bahsettiğimiz araçlar 2020 üstü, attığınız örnekler 2008, arada 12 sene var. Evet Psa'nın geçmişi ya da geçmiş modeller kötü olabilir ancak şu an bu karşılaştırmayı yeni modeller de kötü anlamında kullanmak aşırı saçma. 2008 model 307 Polo'ya göre daha çok sorun çıkartmış diye 2022 model Citroën C4'ün de sorun çıkartacağı ne malum? Ayrıca kayış olayı da C4'lerde bitmiş değil. 1.2 PureTech hibritlerde zincir kullanılmaya başlandı. Halen sorunlu kayışlı motor satılıyor, eğer hibrit tercih etmezseniz.

Son düzenleme:
İyi de burada bahsettiğimiz araçlar 2020 üstü, attığınız örnekler 2008, arada 12 sene var. Evet Psa'nın geçmişi ya da geçmiş modeller kötü olabilir ancak şu an bu karşılaştırmayı yeni modeller de kötü anlamında kullanmak aşırı saçma. 2008 model 307 Polo'ya göre daha çok sorun çıkartmış diye 2022 model citroën C4'ün de sorun çıkartacağı ne malum? Ayrıca kayış olayı da C4'lerde bitmiş değil. 1.2 PureTech hibritlerde zincir kullanılmaya başlandı. Halen sorunlu kayışlı motor satılıyor, eğer hibrit tercih etmezseniz.

Hocam arkadaşımın C4 aracına bindim aynı kasa bir biniyorum ekran gelip gidiyor bir biniyorum klimayı çalıştırmak için aracı stop ediyor. Her tarafından ses geliyor daha 60.000 km de araç ve servis bakımlı ne frima arkasında duruyor ne de servis. Maalesef ki hala aynılar. Sosyal medyada aldığına pişman olan kullanıcılar da var.
Karşıma PSA'nın CEO'su gelse yine de tavsiye etmem para verip almam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı