T-roc vs. tiguan

Bizde 2012 model whitenight versiyon tiguan var. 8 yıldır bizde ve 60 bin Km'de... Gayet memnunuz tavsiye ederim

Evet @Ercan OZAN hocam sağ olsun düzeltti. Kafa bazen karışıyor.
Firmalar da bilerek kafa karıştırmaya çalışıyor ki C sınıfı sedan/hatchback alacak biri B SUV ya da D sınıfı sedan bakan biri C sınıfı SUV alsın. B sınıfı yüksek araçları C, Tiguan gibi araçları D sınıfı diye satıyorlar.

Tiguan'ı D sınıfı diye satıyorsun, aks mesafesi daha uzun Tiguan Allspace var o asıl D sınıfı. Onu E sınıfı diye millete kaktırmaya çalışsalar bu sefer Touareg var o segmentte. Saçma saçma pazarlama hamleleri yapıyorlar... 2008'i de C segmenti diye satıyorlar, satış istatistiklerinde B değil C sınıfında gösteriyorlar.

@Saltopat O dediğin arabanın üzerine sıfırdan yepyeni bir kasa çıktı, onun da üstüne makyajı geldi. 1.5 nesil önceki arabadan da yenisi tavsiye edilmez.

Bunu yazdığında sahibinden.com'da Touareg bakıyordum

İllaki 2012 modelini alsın diye bir şey demedim. Tiguanlar genel olarak güzel araçlar demek istedim. Yoksa bende farkındayım yeni kasalarında olduğunu.

360'a dolu 2008 var. Genişlik ve kalite olarak ihtiyac karşılarsa boş Tiguan ya da 3008 alacağına 2008 al gec.

Bu arada bos C segment SUV da kalite olarak üzer bence. Kendini kanıtlamış 2008 varken tercih edilebilir.

Ha yükseltilmiş B segmente 360 bin vermek koyar mi, koyar. Yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Bu fiyatlara alışmamız lazım. Nasıl ki vakti zamanında Passat 100bin lira oldu o paraya ev alınır diyorduk, şimdi de aynısı oldu.
Alışalım alışalım ama, yabancıların tofaşı olan Passat burada 1 milyon olunca, insan susmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…