Geforce Mx130
Kilopat
T10F mi alırsınız T10X mi?
Boyut farkı da var. Şuan Courier kullanıyoruz 10F Fastback olacakmış bize küçük mü olur?Alacak olsam 10F alırım.
O kadar incelemedim, sadece görüntüsü gözüme daha hoş geliyor.Boyut farkı da var. Şuan Courier kullanıyoruz 10F Fastback olacakmış bize küçük mü olur?
T10X kullanıyoruz yani yola göre değişir veya isteğe göre. Burada yollar kötü çukurlu diye biz yine T10X tercih ederdik ama T10F alınacaksa alternatiflere yönelirdim.
Kredi avantajından,az yakmasidan ve teknolojisinden hem ben hem babam Togg istiyor. Ama T10F Courier kullanıcısına göre küçük mü olur onu bilmiyorum.İkisini de almam, 2.0 TDI L&K Superb alırım.
Hocam az yakması sizin 15 bin lira verip sanayi elektriği olan bir yere bağlatırsanız şarj istasyonunu iyi. Bizim km/40 kuruş yakıyor. Kredi avantajı varda 12 ay 0 faizle beraber 40 bin lira galiba. Bunu karşılamakta var. Biz 800 bin tl kampanyası ile aldık şuan 400 bin tl galiba.Kredi avantajından,az yakmasidan dolayı hem ben hem babam Togg istiyor. Ama T10F Courier kullanıcısına göre küçük mü olur onu bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.