T10F mi alırsınız T10X mi?

Hocam az yakması sizin 15 bin lira verip sanayi elektriği olan bir yere bağlatırsanız şarj istasyonunu iyi. Bizim km/40 kuruş yakıyor. Kredi avantajı varda 12 ay 0 faizle beraber 40 bin lira galiba. Bunu karşılamakta var. Biz 800 bin tl kampanyası ile aldık şuan 400 bin tl galiba.
0 faiz 12 ay 700 bin var ama şuan almayacağız. Mayıs ayı gibi T10F var onu bekleyip bir test sürüşü gerçekleştirip karar vereceğiz gibi. T10F amcamda var onu kullandık. Şarj konusunda iş kolay onu düşündük.

Courier'den geçişte büyüklük konusu sıkıntı geliyor.

0 faiz 12 ay 700 bin var ama şuan almayacağız. Mayıs ayı gibi T10F var onu bekleyip bir test sürüşü gerçekleştirip karar vereceğiz gibi. T10F amcamda var onu kullandık. Şarj konusunda iş kolay onu düşündük.

Courier'den geçişte büyüklük konusu sıkıntı geliyor.
T10F çok merak ediyorum acaba farkları neler. Bir youtube kanalı incelesede izlesek :D

Eğer zorunda değilseniz IONIQ 5/6 ve Torres EVX daha iyi bir seçenek, fiyatları da gayet yakın.

Zorunda isek T10F'den ümitli olarak ısı pompası görmeyi bekliyorum, o halde tercihim o olacaktır. Zira göremesem dahi muhtemelen aerodinamik ve ağırlık açısından menzil konusunda da daha avantajlı olacaktır.

Bu arada asla satış rakamlarına aldanmayın. Bugün 0 faiz 700 bin krediyi Clio'ya da verseniz Clio da aylık satışların zirvesine oturur. Tamamen algı olduğunu düşünüyorum, rakamlara oynuyorlar.

Eğer zorunda değilseniz IONIQ 5/6 ve Torres EVX daha iyi bir seçenek, fiyatları da gayet yakın.

Zorunda isek T10F'den ümitli olarak ısı pompası görmeyi bekliyorum, o halde tercihim o olacaktır. Zira göremesem dahi muhtemelen aerodinamik ve ağırlık açısından menzil konusunda da daha avantajlı olacaktır.

Bu arada asla satış rakamlarına aldanmayın. Bugün 0 faiz 700 bin krediyi Clio'ya da verseniz Clio da aylık satışların zirvesine oturur. Tamamen algı olduğunu düşünüyorum, rakamlara oynuyorlar.
Kredi verseler diğer arabalara da bakarız ama veren yok.

Ben Byd'yi beklerdim. Şu da var T10F elbetteki T10X'ten çok daha ucuz olacak üstüne böyle faizsiz kredi imkanı verirlerse kesinlikle alınabilir bir araç olacaktır. Yazılımda sorun olacağını sanmıyorum T10F'te.

Ben Byd'yi beklerdim. Şu da var T10F elbetteki T10X'ten çok daha ucuz olacak üstüne böyle faizsiz kredi imkanı verirlerse kesinlikle alınabilir bir araç olacaktır. Yazılımda sorun olacağını sanmıyorum T10F'te.
Courier gibi bir araçtan geçeceğiz büyüklük olarak bir sıkıntı olur mu ne dersiniz? Courier genişlik olarak değilde tavan olarak 10X'den bile uzun.

Yani 2 metre değilseniz sorun yaşamazsınız da, fastback bir arabadan aynı bagaj kapasitesini falan beklemeyin. 4 kişiden fazlası da t10f'te zulüm olur. Aceleniz yoksa byd'nin seal ve seal-u dmi modelleri gelecek sedan ve plug-in hibrit olarak. Onlar da gümrük vergisinden muaf ve baya uygun fiyatlı arabalar. Byd çok kar marjı koymadan satarsa en mantıklı arabalar onlar olur ki çok güzel araçlar hem tasarım hem teknolojik olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı