T150 vs G29

Makaleler
3
Soru gayet basit. G29'a bu kadar para vermeye değer mi? Sadece pedalı iyi ve shifterı ucuz. T150'nin G29'un direksiyonundan ne farkı vardır, malzeme kalitesi çok mu daha iyidir? FFB konusunda özellikle bu ikisinin çok bir farkı var mıdır? Çünkü T150 de kayıştan yine dişliye aktarma sistemine sahip. Bir de T150'nin yazılımı desteği nasıldır? Özellikle Forza ve ETS için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda iki direksiyonu karşılaştırıyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

T150 de pedal almanız gerekiyor ve direksiyon simidi çok kötü bence ki zaten o setin amacı özelleştirme belki bir G29 kadar maliyet yapacaksınız tavsiyem G29 alın.
Thrustmaster'ın vitesi bile G29 fiyatında söyleyim.
Vites 3500.
Pedal 2500.
Direksiyon 1800 :D cebinde paran bolsa Thrustmaster sana seti tamamlarsan çok daha fazla zevk verir ama.

T150 de pedal almanız gerekiyor ve direksiyon simidi çok kötü bence ki zaten o setin amacı özelleştirme belki bir G29 kadar maliyet yapacaksınız tavsiyem G29 alın.
Thrustmaster'ın vitesi bile G29 fiyatında söyleyim.
Vites 3500.
Pedal 2500.
Direksiyon 1800 :D cebinde paran bolsa Thrustmaster sana seti tamamlarsan çok daha fazla zevk verir ama.

Dostum G29 şikayeti cok izledigim videolarda CAT pat küt ses cıkıyor :D cok gürültülü alet sürtünmede yapıyor T150 alıp ileride t3pa Pro pedalla G29 shifter kombinasyonu yapacağım:D T150 direksiyonu 1080 derece:d

Dostum G29 şikayeti cok izledigim videolarda CAT pat küt ses cıkıyor :D cok gürültülü alet sürtünmede yapıyor T150 alıp ileride t3pa Pro pedalla G29 shifter kombinasyonu yapacağım:D T150 direksiyonu 1080 derece:d

Paran varsa T150 mantıklı fakat G29 vites hariç hazır geliyor ki G29'dan şikayet edeni görmedim.

Paran varsa T150 mantıklı fakat G29 vites hariç hazır geliyor ki G29'dan şikayet edeni görmedim.

Olur mu aga gir sahibinden coma:D en cok satışda olan G29 :D taktak ses yapma sıkıntı direksiyon sertleşme sıkıntısı dolu :DT150 Amazon com tr de 2200TL geldi bana ileride :D pedal setiyle shifter alırım şu anlık gerek yok önceligim direksiyon :D T300rs alacaktım ileride sıkılırsam o kadar para vermeyim dedim:D bu bana yeterde artar :D ET2 ve Assetto Corsa:D PS5 için:D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı