T248 G29 Shifter'ı ile çalışır mı?

• Konuyu başlatan Say Bi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.039
Gerçekten böyle araç sürüş hissiyatı istiyorsan onlar biraz tuzlu oluyor. Bana göre bu işin Nirvana'sı iRacing. Tamamen Online yarışların yapıldığı, gerçek araç mekaniklerinin olduğu bir oyun. Hatta oyun değil direk simulasyon programı olarak geçiyor. Ancak uzun vadede epey pahalıya patlıyor. Aylık ödeme sistemi var. Ayda 24 liraydı sanırım. Ama iş bununla bitmiyor tabii. Kendini geliştirip lisans atladıkça yeni yarış serilerine katılabilmek için pistleri ve araçları satın alman gerekiyor. Ortalama her biri pist ve aracın fiyatı 14-15 dolar oluyor.

Simulasyon işi biraz para gerektiriyor açıkçası. Sadece bilgisayar sistemi, direksiyon sistemi kurmakla kalmıyor. Gerçekten sürüş hissiyatı istiyorsan oyunlar da epey pahalı.

Automobilista 2'ye bakabilirsin. 60 lira civarıydı en son. Online değil, bilgisayara karşı yarışıyorsun. Fena mekanikleri yoktu oynadığımda.

Anladım hocam sağ olun.

@Say Bi G29 keyifliydi ve ben ses konusunda hiç sorun yaşamadım. Sesli ama "aman çıt çıkmasın annem kızar" diyenlere uymaz sadece. Onun dışında simülasyon oynayan adamın umurunda olmaz. Takarsınız kulaklığı moda girersiniz. Direksiyon çığlık atsa duymazsınız zaten ki öyle önemli de bir sesi yok. Kayışlı sistemlere göre tepkisi biraz sert ve yapay gelir sadece. Kötü bir direksiyon değil zaten. Hep yukarısı ile kıyaslandığı için çok düşündürüyor insanları.

Aklımda G29 veya T248 var hocam yurt dışından bir tanıdığım getirecek fiyatlar aynı oluyor fakat TR şartlarında almaya kalkınca T248 daha pahalıya geliyor daha önce kullanmadım dediniz ama sizce hangisini tercih etmeliyim T248'de hibrit sistem kullanılmış sanırım öyle okumuştum yani hem kayış hem de dişli karışık.

Arkadaşlar bir de FH4 aniden donup kapanıyor ya bir çözümü var mıdır ekran kartım NVIDIA RTX 3060 eski driverlardan kurun demişler denedim ama düzelmedi sadece FH4'te yapıyor bu sorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı