T25 erişim kabini nedir?

75 mbps yaptım ttkom ekibinden arkadaş 100 için çok uğraşma snr düşer sıkıntın olur böyle mükemmel dedi.

Dosya Ekleri

• resim_2023-10-25_234242145.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 137
75 mbps yaptım ttkom ekibinden arkadaş 100 için çok uğraşma snr düşer sıkıntın olur böyle mükemmel dedi.
Değerlere bakılırsa snrda bir sorun olmazdı hocam, altyapınız güzel 100/20 alabilirsiniz rahatlıkla

Dosya Ekleri

• resim_2023-10-20_123939285.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 124
Altta ki görsele nereden bakıyoruz?
Modem arayüzünden, modeme göre değişir.

Ama genelde giriş bilgileri şu şekildedir:

192.168.1.1 (tarayıcıya yazıyorsunuz)

Kullanıcı adı: admin
Şifre: turktelekom

Benım kabın aktıf oldu.
Şimdilik 50 Mbps baglayalım sonra artırabılırsınız dedıler.

Bizim kabinin elektrigi baglandı şimdi evin yanında ki kutuya yeni cekilen kabloyu baglıyorlar 2 gündür internet yok ADSL'den VDSL paketine gecis için sizmi başvuru yaptınız yoksa ttnetmi sizi aradı.

Bizim kabinin elektrigi baglandı şimdi evin yanında ki kutuya yeni cekilen kabloyu baglıyorlar 2 gündür internet yok ADSL'den VDSL paketine gecis için sizmi başvuru yaptınız yoksa ttnetmi sizi aradı.
Ben aradım onları beklemeden

Ben aradım onları beklemeden.

3 gündür bekliyorum evin yanındaki kablo baglantı işlemleri bitti müşteri hizmetini aradıgımda biz şu an için buradan işlem yapamıyoruz dediler modem de alabilecegim maximum hiz 16'dan 120'ye cıkmış görünüyor neyi bekliyorlar anlamadım modem ayarını ADSL veya VDSL yapıyorum yine degisen bir şey yok arıza kaydı oluşturuldu 3 gün önce bekleyelim bakalım.

Adres taşıma işlemi varmış işlemden sonra müşteri hizmetlerini aradım VDSL'e geciş işlemi için altyapının en fazla 35 Mbps destekledigini söyledi modem ayarlarında 116 Mbps atanabilir hız görünüyor yanlış bilgilendirme mi yapıldı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231028_162429_Opera.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
Arkadaşlar konuyu açan kişi olarak benim de internetim bağlandı modem arayüzümde 62 Mbps'ye kadar desteklediği görünüyor ama saha ekipleri bana 35 ile 24 arası önerdi bende 35 Mbps yaptırdım saha dolabına uzaklığım 450 metre

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    22,6 KB · Görüntüleme: 116
  • 2.PNG
    16,4 KB · Görüntüleme: 112
  • 3.PNG
    22,1 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…