T300 RS GT Edition nasıldır?

truthy

Hectopat
İyi günler ilk defa direksiyon seti alacağım. Ben ürünü satan kişiyle görüştüm testlerini bana attı WhatsApp üzerinden bir sorun yok gözüküyor ama benim az önce aklıma bir şey takıldı. YouTube'da incelemesini izlerken T300 var bir de T300 RS GT Edition var yanlış anlamadıysam. İlanın kutusu T300 RS GT olarak gözüküyor ama direksiyonun üzerinde PlayStation logosu var GT Edition'da direksiyonda GT logosu varmış bana bu konularda bilgili olan birisi yardım edebilir mi? Gerçekten ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim de baktığım kadarıyla RS editionda GT logosu var, satıcıya tekrar sormayı denediniz mi bu durumu?
Evet konuştum az önce kendisi aynen şöyle dedi: "Ürünün kutusu yoktu buna koymak zorunda kaldım, zaten pek farkı yok sadece Grand Turismo oyununda birkaç artısı var" konuşmanın sonunda RS300 olduğunu söyledi yani. Ben şimdi ikileme düştüm alsam mı almasam mı diye garantisi bitmiş bana bıraktığı fiyat 4000₺.

Evet konuştum az önce kendisi aynen şöyle dedi: "Ürünün kutusu yoktu buna koymak zorunda kaldım, zaten pek farkı yok sadece Grand Turismo oyununda birkaç artısı var" konuşmanın sonunda RS300 olduğunu söyledi yani. Ben şimdi ikileme düştüm alsam mı almasam mı diye garantisi bitmiş bana bıraktığı fiyat 4000₺.
Bilemiyorum gerçekten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı