T300RSGT Vs. T248X Vs. T150 Vs. T128X Vs. G29

T300 ile alakalı birkaç sorum olacak. Birincisi pedal setinin çok da kusursuz olmadığı ve takılmalar yaşadığı yönünde birkaç şey duydum, gerçeklik payı nedir? İkincisi kayışlı sistemin 1 saat içerisinde ısındığını ve FFB'nin önemli ölçüde özelliğini kaybettiği yönündeki iddialar.

Turbo Mod'u açıp afedersiniz öküz gibi aralıksız nefes almadan 1 saat boyunca drift atarsanız (Turbo Mod'da drift atılmaz) ısınır. Ve oda sıcaksa. Bu koşulları karşılamak zor. Karşılamadığınızda ısınmıyor ve ısınmayınca FFB'de sorun olmuyor.

Pedallarda hiç takılma görmedim. Sorun çıkmadı. Seti 20 Ağustos'ta ikinci el olarak sıfır ayarında iken standlı olarak aldım. Sadece gaz pedalında çok gıcırmada var. O da WD40 ile çözülüyor ama ben bilerek sıkmadım. Hem üşengeçlik hem de bazen hoşuma gidiyor gıcırdaması.

Turbo Mod'u açıp afedersiniz öküz gibi aralıksız nefes almadan 1 saat boyunca drift atarsanız (Turbo Mod'da drift atılmaz) ısınır. Ve oda sıcaksa. Bu koşulları karşılamak zor. Karşılamadığınızda ısınmıyor ve ısınmayınca FFB'de sorun olmuyor.

Pedallarda hiç takılma görmedim. Sorun çıkmadı. Seti 20 Ağustos'ta ikinci el olarak sıfır ayarında iken standlı olarak aldım. Sadece gaz pedalında çok gıcırmada var. O da WD40 ile çözülüyor ama ben bilerek sıkmadım. Hem üşengeçlik hem de bazen hoşuma gidiyor gıcırdaması.

Korkularımdan biri de 2 monitörümü koyduğum küçük ve kalitesiz sayılabilecek bir masa kullanıyor olmam. Klavye ile yazarken bile bazen sallanıyor ki buna T300 bağlamayı düşünüyorum. Standlar da pahalı biraz, alabilir miyim bilemedim. İdare edecek artık 1-2 ay.

Korkularımdan biri de 2 monitörümü koyduğum küçük ve kalitesiz sayılabilecek bir masa kullanıyor olmam. Klavye ile yazarken bile bazen sallanıyor ki buna T300 bağlamayı düşünüyorum. Standlar da pahalı biraz, alabilir miyim bilemedim. İdare edecek artık 1-2 ay.

Bende ki Stant'dan ben çok memunum. Öneririm. Gamestand Pro'nun bir standı.

Pxn v10 pro alın
Yok hocam arkadaş sürekli başka alternatifler arasında dolanıyor ama almamakta inat ediyor :D Bir dişli direksiyon ile DD kullanıp aradaki farkı anlasa hiç başka alternatif aramayacak da :) 2023 deki konuyu hortlatmış adam kimbilir ne yapmıştır direksiyonu :D

Yok hocam arkadaş sürekli başka alternatifler arasında dolanıyor ama almamakta inat ediyor :D Bir dişli direksiyon ile DD kullanıp aradaki farkı anlasa hiç başka alternatif aramayacak da :)

Dişli ne alaka onu anlamadım. Tır süreceğim ben tır. Pxnnin direksiyonu hiç hoşuma gitmiyor asetto oynayan alsın. Kayışlı denedik gayet de kafi ve benim pxn kadar bütçem yok zar zor yani bir de bunun vitesi var. Kayışlı beni tatmin etmiş zaten ki ileride değiştiremiyor muyum sanki bir açılışı bir yapsak mı acaba? hayatımda hiç direksiyon tutmamışım napayım ben farkları.

Dişli ne alaka onu anlamadım. Tır süreceğim ben tır. Pxnnin direksiyonu hiç hoşuma gitmiyor asetto oynayan alsın. Kayışlı denedik gayet de kafi ve benim pxn kadar bütçem yok zar zor yani bir de bunun vitesi var. Kayışlı beni tatmin etmiş zaten ki ileride değiştiremiyor muyum sanki bir açılışı bir yapsak mı acaba?
Dişli, kayışlı ve direct drive olarak ayrılıyor ya direksiyon setleri canım kardeşim o dişliden bahsediyorum :) Tamam G29'dan vazgeçtin dişli diye T300'lerde de kronik ısınma ve kayıştan dolayı salınım sorunları var. 2. el alacaksın adam sürekli drift atmış olacak onunla ömrünü yemiş olacak direksiyonun sonra kayışını değiştirmeye masraf edeceksin. Hatırladığım kadarıyla senin T300 için de bütçen yoktu. T300 lerin de kutudan shifterı çıkmıyor ayrıca.

Dişli, kayışlı ve Direct Drive olarak ayrılıyor ya direksiyon setleri canım kardeşim o dişliden bahsediyorum :) Tamam G29'dan vazgeçtin dişli diye T300'lerde de kronik ısınma ve kayıştan dolayı salınım sorunları var. 2. el alacaksın adam sürekli drift atmış olacak onunla ömrünü yemiş olacak direksiyonun sonra kayışını değiştirmeye masraf edeceksin. Hatırladığım kadarıyla senin T300 için de bütçen yoktu. T300'lerin de kutudan shifterı çıkmıyor ayrıca.

Zar zor çıkıyor zaten bir hevesimi alsam zaten sonradan R3 falan alırım acelemiz yok. Shifter çıkmadığını biliyorum 2. elden logi shifter almayı düşünüyorum. Dönüştürücü ile kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı