T4200 İşlemci İçin Hangi Windows Kurulmalıdır?

KiriN

Hectopat
Günlük işler için kullandığım bilgisayara, hangi Windows sürümünü kurayım karar veremedim. Elimde Windows 8.1 Pro ve Windows 7 ürün anahtarı var, Windows 10 için anahtarım yok kullansam etkinleştirme yapmadan kullanacağım sizce ne kurayım?
Bilgisayar özelliklerim şu şekilde:
  • Pentium Dual-Core CPU T4200 2.0 GHz
  • 4 GB DDR2 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullan, lisansız kullanacaksan senin tercihin. Diğer ikisi arasından da Windows 8.1 kullan, kuracağın işletim sistemi de 64 BİT destekli sürümü olsun.
şuan lisans alacak param yok, o sebeple illagal işler yerine direkt lisansız olarak kullanmayı düşünüyorum. Peki sürüm olarak home yeterli mi ?

Windows 8.1 ve Windows 7 anahtarlarını Windows 10'da kullanabilme gibi bir kampanya vardı. Daha bugün Windows 10 kurulumu yaptım. Kurulum sırasında anahtarım yok butonuna basıp kurulumu tamamladım ve şu an Windows etkinleşmiş durumda. Belki de anakartımda Windows 7 OEM anahtarı gömülü olduğu için olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı