T50 veya Moto GT50'mi yoksa Moto G'mi?

Enes Boz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar başlıkta'da görmüş olduğunuz gibi sizlerden ricam bana biraz fikir verin bir telefon almak istiyorum ve pişmanlık duymak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. :)

Video inceledim altındaki yorumlar ve bazı forumlardaki yorumlar'da T50 Moto G'nin karşılaştırmalarını gördüm karşılaştırmada T50 üstün olsa'da sanırsam Moto G tercih ediliyor biraz endişe duydum bende T50 almak istiyorum aslında.

Buarada telefondan beklentilerim aslında T50 ve Moto G karşılıyor fakat Kamerası ve Boyut olarak T50 daha yatkınım ama sizlerin yorumlarınızı bekliyorum endişe içersinde kalmak istemiyorum Fiyat aralığım 750 civarında.

T50'nin extra olarak birşey gözüme çarptı 4G olması bu ilerde avantaj sağlıyabilirmi acaba? Şuanda sarnısam Türkiye'de 4G destekliyen ilk telefon.

Dokumatik olarak sıkıntılar var diye okudum acaba doğrumu dokumatiği pek algılayıcı değilmiş sanırsam. T50'nin.

4G gelip yerleşene kadar bu telefonlar eskiyecek gibi geliyor bana. O yüzden onu avantaj olarak görmüyorum. 4G destekleyen başka telefonlar da mevcut.

Motorola confirms Moto X and G will get Android L - GSMArena.com news

Android L is coming to the Moto X and Moto G - Yahoo News

Büyük bir sürpriz olmazsa alacak diyelim ona.

Güzel tespit gerçekten ya gerçekten kararsız kaldım fazla bütçe yok ama idealı bir rakip diyebilirim iki firma için.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı