T5250 laptop hangi oyunları kaldırır?

Qwerting

Femtopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim bir laptopum var özellikleri aşağıdaki gibi. Bu bilgisayarla hangi oyunları oynayabilirim? Veya bu bilgisayarı nasıl yükseltirsem iyi olur? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgisayar özellikleri:
İşlemci: 1.5 GHz 2C/2T Core 2 Duo T5250.
Ekran kartı: 384 MB onboard ekran kartı.
RAM: 2+1 GB 667 MHz RAM.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Half-Life (Aynı şekilde genişleme paketleri), Half-Life 2 (En kötü makine de bile oynanıyordu), DOOM 1 ve 2, Quake serisi falan oynayabilirsin bence. Lakin öncelikle lütfen ekran kartını daha detaylı yaz. Onboard ama modeli ney?
 
Half-Life (Aynı şekilde genişleme paketleri), Half-Life 2 (En kötü makine de bile oynanıyordu), DOOM 1 ve 2, Quake serisi falan oynayabilirsin bence. Lakin öncelikle lütfen ekran kartını daha detaylı yaz. Onboard ama modeli ney?
Express 965 Family diye yazıyor. Bu arada internette onboard ekran kartı VRAM arttırma yöntemleei geziyor eğer uygularsam etkisi olur mu? EU4 oynamak istiyorum çünkü. Ayrıca VRAM arttırınca anakart yanması gibi bir durum olur mu?
Bir de şuan sistemde Windows 7 Ultimate 32 bit versiyonu kurulu. Eğer 64 bite geçirirsem performansı değişir mi? Veya Windows 10'da kasma donma performans düşüklüğü gibi bir durum olur mu?
Ayrıca bu bilgisayarda Minecraft'ta 1-2 fps almam ve işlemcinin boştayken bile 55 derece olması normal mi?
 
Son düzenleme:
Express 965 Family diye yazıyor. Bu arada internette onboard ekran kartı VRAM arttırma yöntemleri geziyor eğer uygularsam etkisi olur mu? EU4 oynamak istiyorum çünkü. Ayrıca VRAM arttırınca anakart yanması gibi bir durum olur mu?
Performansa hiçbir etkisi olmaz. Boşuna yapmayın.
Bir de şu an sistemde Windows 7 Ultimate 32 bit versiyonu kurulu. Eğer 64 bite geçirirsem performansı değişir mi?
Zaten 3 GB RAM var cihazınızda. 64 Bit'e geçerseniz bir değişiklik olmaz. 64 Bit ancak 4 GB ve üzeri bir RAM varsa geçilmeli. 32 Bit maksimum 4 GB RAM destekliyor çünkü.
Veya Windows 10'da kasma donma performans düşüklüğü gibi bir durum olur mu?
Windows 10'a geçmeyin. Bu sistem Windows 10'a uygun değil. Daha kötü olur. Windows 8.1 kurmanızı öneririm. Windows 7'de de kalmayın direkt Windows 8.1'e geçin.
Ayrıca bu bilgisayarda Minecraft'ta 1-2 FPS almam ve işlemcinin boştayken bile 55 derece olması normal mi?
Minecraft'ta 1-2 FPS normal. GPU ve CPU yetmiyor Minecraft'a senin. Optifine ile her şeyi kapatıp dene bir. Ayrıca boşta 55 derece normal değil. Termal macunu değiştirin. Ve tozlanmışsa fan ve ızgaraların tozunu alın.
 

Geri
Yukarı